43% 45 szavazat
Pumpkinhead: Blood Feud

Pumpkinhead: Blood Feud

Pumpkinhead IV: Blood Feud
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
15
Szereplők (15)
2
Képek (2)
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

A Hatfield és a McCoy család évtizedek óta viszályban áll egymással, és az ellenségeskedés végül szörnyű tragédiához vezet: amikor Jodie Hatfield és Ricky McCoy egymásba szeret, a lány két fivére megpróbálja megakadályozni az eljegyzést, és brutális közbelépésüknek Ricky kishúga esik áldozatul. A bosszúszomjas Rickyt hiába figyelmezteti Ed Harley szelleme, hogy tettei beláthatatlan következményekkel járhatnak, a fiú megidézi Pumpkinheadet, a bosszúálló démont, hogy eltörölje a Hatfieldeket a föld színéről. Könyörtelen mészárlás veszi kezdetét, amelyben Pumpkinhead senkit és semmit sem kímél. Egy dolog biztos: ha Jodie és Ricky valaha is oltár elé lép, az a menyegző pokoli lesz.

Zene: Rob Lord
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Románia
Premier (HU): 2007.10.24.
 
2016.06.27 portal91

legújabb vélemény

Az 100%, hogy csak a DVD eladás miatt csinálták, de azután már biztos nem vette meg senki sem. Gyenge béna súlytalan nincs rendes történet, sem történetvezetés kritikus fúúú...

0
 
2016.02.13 Balint

A harmadik rész "sikere" után (a DVD biztosan jól fogyott azok között, akik látatlanban vették meg) gyorsan összehoztak egy negyedik részt amely nem erős de legalább tartja elődje színvonalát ;)

0