Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
69%

A kígyó és a szivárvány (1988)

The Serpent and the Rainbow
Filmadatlap
 
19
Szereplők
4
Vélemények
7
Képek
2
Videók

Galéria (7)

Videók (2)

 
HADNAGY   2022. 12. 30.

legújabb vélemény

0

Nem igazán tetszett. A téma és a mondanivalója az rendben volt. Francois Duvalier rémuralmának egy időszakát akarja megjeleníteni a film. A kor akkori technikai és a helyszín adta lehetőségekhez képest ebből nem is lehetett volna többet kihozni. Nem ... több»

 
Márton   2019. 01. 06.

0
Wes Craven és a zombik

Be kell hogy valljam nem tartozik az 1987-es Wes Craven által rendezett A kígyó és a szivárvány című film a kedvenceim közé, sőt annyira nem is nagyon kedvelem, de ezektől függetlenül elismerem hogy egy elég hatásos kis horrorfilm lett! Már maga a mű... teljes kritika»

 
tamas84   2015. 06. 19.

0

Látszik, hogy alaposan előkészített filmről van szó. A zombifikálás tudománya, régóta izgatja a tudományos világot, a rendező is ebből merített inspirációt, és eleinte maximálisan lekötötte a figyelmemet. A másik felében viszont átment a tőle megszok... több»

 
Face   2016. 12. 13.

0

Egy átlagon felüli B kategóriás horror. Imádom a voodoo témát, ezért elfogult vagyok, ahol megjelenik ez a motívum, én már ott is vagyok.:) lehet előző életemben papnő voltam, v ilyesmi...Mindenesetre, Wes Craven egyik legjobb filmjéről van szó, igaz... több»

 
Kinek ajánljuk: A műfaj olyan klasszikusáról van szó, amelyet egyetlen rajongó sem hagyhat ki. Szűkebben a vudu-világ iránt érdeklődőknek ajánlom. több»