Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
88
Filmadatlap
 
27
Szereplők
4
Vélemények
12
Képek
5
Videók
 
SuperBoi   2020. 02. 16.

legújabb vélemény

Nagyszerű film kiváló szereplőgárdával. Van egy kis politikai töltete, de igazán eredeti és megható történet, szerintem nem fog csalódást okozni.

 
Alphik   2020. 02. 04.

Eléggé öntörvényű film, nem is tudnám mihez hasonlítani. Bár vegyes érzéseket váltott ki bennem, összességében nagyon egyedinek találtam, és erre már nagy szükségem volt. Szerintem egyértelműen többszörnézős!


 
tbelina29   2019. 12. 28.

Fuh, gyerekek, nagyon ott van ez a film. Még nagyon sokáig agyaltam azon, amit láttam, de ennyire fajsúlyos témát így tállva már nagyon rég láttam. Csakis ajánlani tudom!

 
Sonny   2019. 11. 15.

Szívszorító történet a rasszizmusról egy jó kis szerelmi szállal a háttérben, de még mindig túl sok a klisé, a befejezése ezért teljesen kiszámítható. Emiatt kap egy csillaggal kevesebbet, egyébként ajánlom, érdemes megnézni.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.