43% 88 szavazat
Álmok útján

Álmok útján

Crossroads
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
16
Szereplők (16)
15
Képek (15)
2
Videók (2)
2
Érdekességek (2)
8
Díjak (8)
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Az egykor három elválaszthatatlan barátnõ egy véletlen során ugyanabban az autóban találja magát, útban Los Angeles felé. Lucy, a jó kislány (Britney Spears) utolsó esélye ez az út, ahol elkényeztetett és meggyötört sorsú barátnõi segítségével megszabadulhat szülei akaratától, és valóra válthatja régi álmát. Útközben azonban a barátságukat számos veszélyes kaland és kiadós veszekedés teszi próbára. Az izgalommal, szerelemmel - és persze sok énekkel - teli utazás végén pedig megérkeznek álmaik helyszínére: egy reflektorokkal megvilágított színpadra, ahol felcsendülhet végre a Dal.

Rendező: Tamra Davis
Író: Shonda Rhimes
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2002.03.14. | Netflix (2024.02.15.)

Hol nézheted

 
2020.08.25 sammy88

legújabb vélemény

Rajongóknak kötelező, de...

Egy kicsit elcsépelt, egy kicsit bárgyú alapsztori és a stáb se tette oda magát. Britney a film forgatásakor volt igazán a csúcson. Új album, új turné, könyv és film is. Mindenkidők legnagyobb tinibálványa akinek járt, hogy filmje is legyen. Zoe Saldana is csak szárnyát próbálgatta még mielőtt Gamorává változott. Britney karaktere kicsit olyan, mint ahogy mi rajongók/nézők gondoltuk, hogy milyen lehet ő valójában ezért éreztük kicsit magunkhoz közel. Sajnos a történet nagy mélységeket és magasságokat nem él meg, de aki szereti Britneyt annak alap, hogy megnézze.

0
 
2016.12.30 Potoczkie

Tiniként néztem meg ezt a filmet, mert nagyon kíváncsi voltam rá, milyen Britney Spears,m mint színésznő. Szerintem vállalható a film, de inkább a fiatalabb korosztályt célozza meg. Egyszer elmegy.

0
 
2018.10.13 nikla113

nem voltak semmilyen elvárásaim ezzel a filmmel, sem Britneyvel szemben, így aztán nem is tudott nagy csalódást okozni. ahogy sejtettem, nulla színészi alakítások, egyedül Dan Akroyd ért valamit, de ha az ember nem idegesíti föl magát rajta, hogy egy vacak film mellett tölt el másfél órát, akkor túlélhető

0

A film összbevétele 61 141 030 dollár volt (imdb.com).

#1
 

Britney Spears a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára.Szerző: mamiéstöti2

#2