Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
63%

Szupernóva (2020)

Supernova
Filmadatlap
 
26
Szereplők
3
Vélemények
10
Képek
4
Videók

Galéria (10)

Stanley Tucci
Colin Firth
Colin Firth
Stanley Tucci
Colin Firth
Stanley Tucci
Colin Firth
Stanley Tucci
Stanley Tucci
Colin Firth
Colin Firth
Stanley Tucci
Colin Firth
Stanley Tucci
Colin Firth

Videók (4)

 
bill   2021. 09. 10.

legújabb vélemény

0

A Szupernóva az utóbbi évek egyik legfajsúlyosabb filmje, amit szerintem mindenkinek látnia kell, ráadásul két olyan nagyszerű színész viszi benne a főszerepet, akik hitelesen át is tudják adni a film modnanivalóját.

 
Clint Eastwood   2021. 06. 17.

0

Csak egy újabb homokszem hollyfosból, kár a színészekért.

 
BMPatrik   2021. 02. 22.

0

Hét, gyerekek ez egy igazi mestermű. Colin Firth és Stanley Tucci párosa igazán ütős, alakításuk nem csupán átérezhető, hanem igazán hiteles. Nagyon komoly témát feszeget a film, s mint olyan, egyben kényes is. Nagyon fontos darabnak érzem emiatt, így csakis ajánlani tudom.

A film összbevétele 2 841 850 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 7 237 529 forintot termelt. A hazai mozik összesen 4 825 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Colin Firth és Stanley Tucci harmadik alkalommal dolgoztak együtt "Az összeesküvés" (2001) és a "Dől a moné" (2012) után.

(diumiu)
 

A film stábjában számos díjnyertes művész található, beleértve mások mellett az Oscar-díjas Colin Firth-t, az Oscar-jelölt Stanley Tuccit, illetve a szintén Oscar-díjra jelölt operatőrt, Dick Pope-ot.

(hp)
 

A Supernova egy "mélyen romantikus, modern szerelmes történet", nyilatkozta a rendező, Harry Macqueen a Variety-nek adott interjújában.

(hp)
 

Ez Harry Macqueen második egészestés filmje a pazar kritikai fogadtatású 2014-es Hinterland című rendezése után.

(hp)
 

2019 októberében jelentették be hivatalosan, hogy a film főszerepeit Colin Firth és Stanley Tucci alakítják majd.

(hp)
 
A filmvégi nagyjelenet emlékezetes, de nem feltétlenül az fog velünk maradni, mi történt, mit mondtak vagy mit gondoltak a Szupernóvában. Hanem Stanley Tucci elveszettsége, Colin Firth fájdalma, meg az a néhány, remegő kézmozdulat… És végül is ez se kevés. több»
 
A Szupernóva valahol mélyen persze kirobbanó élmény, csak mi mindezt több millió fényév távolságból szemlélhetjük. Innen pedig csak egy apró, pislákoló villanásnak tűnik a csillagos égen, amit eleve csak akkor veszünk észre, ha feltekintünk egy felhőtlen éjszakán. több»
 
A Szupernóva a szemérmes csendek, a tétova mozdulatok és a sebezhetőség felvállalásának filmje. A pár közös útja véget ért, és ezzel mindkettőjüknek szembe kell nézni. több»