Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
3
Vélemények
14
Képek
1
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Toldi   2016. 12. 23.

legújabb vélemény

Nagyon szellemes, találó és pontos. Kitűnő munka, Bill Maher jól odatette! Egyetlen dolgot felejtettek csak ki.: a vallások jó oldalát bemutatni. Aki A-t mond, mondjon B-t is.

 
kabel   2015. 07. 29.

Egy hihetetlenül, szórakoztató, viccekkel teli film a Religulous. Bill Maher végigvezeti a nézőt a legkülönbözőbb vallásokon és mindenkiből viccet csinál, és teszi ezt határtalan szarkazmussal. Habár a film egyoldalú, a viccek logikusak és eredetiek, egylőre csak kevesen nyúltak ilyen mélyen és ilyen humorosan a vallás-témához. Érdemes belenézni, mindenképp!


 
tamas84   2015. 02. 22.

Ez a dokumentumfilm hihetetlenül jól rámutat arra, milyen hatásosan mossa ki az agyakat a legtöbb vallás az emberek fejében, hogy manipulálni tudja őket. A szatirikus hangnem is illik a témához. Köszönöm az alkotóknak, hogy képesek voltak összehozni.

A film összbevétele 12 995 673 dollár volt (imdb.com).

 

A DVD felirátban szereplő S-betűk igazából mind dollárjelek.

(kabel)
 

A film álnevet használt (A Spiritual Journey), hogy interjúra csábítson vallási vezetőket, akik nem is tudták a beszélgetések kezdetéig, hogy Bill Maher benne volt a projektben.

(kabel)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.