Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
19
Szereplők
3
Vélemények
1
Képek
1
Videók
 
Hakker   2019. 03. 24.

legújabb vélemény

Nagyon kedvelem Kurosawa filmjeit. Az időzítés, hogy most néztem meg, telitalálat volt. Kurosawa filmeknél mindig elfog ez az érzés. Valahogy a szereplői teljes mértékben hitelesek. A film történetéről nem lehet elmondani, hogy sok eredeti ötlettel rukkolt elő, csupán mindennapos dolgokat tálalt elénk, de teljesen természetes formában. Akinek van türelme a 3 órához, annak bátran merem ajánlani.

 
Deku   2017. 12. 23.

Elég vegyes érzéseket ébresztett bennem a film főleg azért mert maga a film is elég bonyolult.Ebben aztán minden belekerült ami egy ilyen szerethető történetbe kerülhet. Simán ütötte az én általam oly nagyszerűen kedvelhető filmek színvonalát.


 
Cptn_Cold   2015. 11. 03.

A filmnek igazán mély üzenete van. Véleményem szerint hasonló témában nincs nála jobb. Mindenkinek ajánlom. Elgondolkodtató. Többször nézhető film! Izgalmas, nagyszerű színészi alakítás.

Toshirō Mifune
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.