Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
NA

A tűzön át (2018)

Sauver ou périr
Filmadatlap
 
31
Szereplők
Vélemények
13
Képek
1
Videók
 

Frédéric Tellier rendező és David Oelhoffen zeneszerző hosszú ideje jó barátságot ápol. A páros Az SK1-es ügy című filmen is együtt dolgozott, Tellier pedig akárcsak akkor, A tűzön át esetében zeneszerzőként is közreműködött.

(hp)
 

Frédéric Tellier saját bevallása szerint a realista ábrázolásmód megszállottja, ezért a színészei felé is komoly elvárásokat támasztott. A direktor méltatta Pierre Niney-t, aki szerinte hatalmas munkát fektetett a karakterének hiteles ábrázolásába.

(hp)
 

Frédéric Tellier rendező számára a karakterek pszichológiai aspektusa jelentette a prioritást. A rendező elmondta, hogy rengeteg háttérmunkát végzett, és számos pszichológussal és pszichiáterrel konzultált, olyanokkal, akik tűzesetek túlélőinek gyógyítására specializálódtak.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.