45% 42 szavazat
Szexepil

Szexepil

Sex Appeal
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
26
Szereplők (26)
18
Képek (18)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

A mindig tökéletességre törekvő Averyt egy nap különös kéréssel keresi fel Larson, a fiú ugyanis azt szeretné, ha a lány segítene neki egy távolsági kapcsolat kialakításában.

(csd)

Rendező: Talia Osteen
Író: Tate Hanyok
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2022.01.14. | Disney+ (2022.06.14.)

Hol nézheted

 
2022.04.27 Idknw

legújabb vélemény

Nem voltam elragadtatva a filmtől. Túlzásnak tartom a leszbikus háremet. A csaj nagyon okos lánynak van beallitva, miközben s*gg h*lye. Nekem ez too much volt, se füle, se farka baromság. Egy pozitívum, hogy a szex-jelenetek viccesek voltak. Kicsit Amerikai pite, kicsit Szexoktatás-utánzatnak éreztem.

0
 
2022.04.10 indingo

Hogyan legyünk jók a szexben?

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Erre a kérdésre keresi a választ főszereplőnk, de a választ nem ebből a filmből fogjuk megtudni. Kedvelhető tinifilm, bár bizonyos kor felett szerintem már nem köti le az ember figyelmét. Sőt egyesek számára kifejezetten polgárpukkasztó lehet a témáját tekintve. Helyenként elég szókimondó, és néhol kicsit nyers. A téma olyan nagyon amerikai. Fiatalság, barátság, appok, szexualitás. Nekem szimpatikusak voltak szereplők, kicsit esetlenek, de tanulékonyak, és fejlődött a karakterük. A történet számomra nem valami hihető, és nem is hatott az újdonság erejével. A story kísértetiesen hasonlít a lengyel Sexify sorozatra, illetve az oly népszerű Sex Education sikereit is szeretné meglovagolni. Azon már meg se lepődünk, hogy a főszereplő lánynak homoszexuálisak a szülei, no de neki egyenesen három anyja van. Bizonyos jelenetek kifejezetten viccesek voltak, és a szexuális témájú részeket is remekül oldották meg. A végét tekintve talán maradt bennünk egy kis hiányérzet, de én kifejezetten örültem, hogy nem egy megszokott, pozitív befejezést kaptunk, hanem kicsit valóságközelibbet. Szóval nem volt életem filmje, de egynek teljesen jó volt.

2
Vágyak/Valóság
2021
Hol nézheted: Netflix
Puszi: Kitty
2023
Hol nézheted: Netflix
Egy nap
2024
Hol nézheted: Netflix
Doona!
2023
Hol nézheted: Netflix
Trigonometria
2020
Hol nézheted: HBO Max
A terhes férfi
2022
Hol nézheted: Netflix
Love – Szerelmesen
2016
Hol nézheted: Netflix
És egyszer csak…
2021
Hol nézheted: HBO Max
Amarres
2021
Hol nézheted: HBO Max