Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
87
Filmadatlap
 
123
Szereplők
4
Vélemények
4
Képek
Videók
 
indingo   2017. 04. 10.

legújabb vélemény

A kedvenc sorozatom, elvonási tüneteim vannak ha vége van egy évadnak. Remek karakterek vannak benne, jók és hitelesek a szereplők. A globál sztori is nagyon ott van.

 
Hablaty   2016. 10. 14.

Ebben a sorozatban tényleg minden benne van. Barátok, család, szerelmek, csalódás, iskola, munka, kapcsolatok, függőségek. Imádom.


 
olgaasFug   2015. 04. 04.

Nagyon telenovellás, és az a jó benne, hogy az élet dolgairól nem olyan didaktikusan diskurál a nézővel. Egy kicsit keserédes, egy kicsit komoly. Szóval nagyon jól összerakott sorozat.

 
leo777   2014. 11. 24.

A britek ténylegesen jobban a sorozatgyártásban az utóbbi időben. Jóval alacsonyabb költségvetésűek, így nem a látványra, vagy az olcsó poénokra, vagy épp a parádés szereposztásra helyezik a hangsúlyt, és ez nagyon jót tesz a dolognak. Ennek akár iskolapéldája is lehetne ez a sorozat.

David Threlfall
David Threlfall
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.