Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
5
Vélemények
18
Képek
2
Videók
 
Varga_Júlia   2018. 12. 22.

Indokolatlanul kevés szó esik a gyémántokról, és indokolatlanul sok a párkapcsolatokról. Nem igazán tudtam eldönteni, hogy pontosan miről is szól ez a film.

 
issue   2018. 11. 11.

Ennek a filmnek egész konkrétan nincs atmoszférája, hangulata és víziója, még annyi sem, mint egy Transformers mozinak. Reeves miatt vagyok csak csalódott, mert ennél ő sokkal jobb, Reeves nélkül meg dühös lennék a mozijegy ára miatt.


 
Tchiva   2018. 11. 10.

Ajjaj, nem tudom, de erős tippem van, hogy ez Keanu Reeves karrierjének talán legrosszabb filmje. Semmitmondó, stílustalan, de még csak nem is igazán izgalmas, hogy lekösse a figyelmet. Ezért az élményért nem vagyok hálás.

 
Denisqoo   2018. 11. 09.

Én őszintén szólva nem igazán értem, hogy Keanu miért vállalta el ezt a szerepet. A karaktere kiüresedett és lapos, érezhetően ő maga is megszenved vele.

 
avatar123   2018. 11. 08.

Nagyon jól van felvéve ez a film, egyszerűen szép a képi világa, és bár a történet egy kicsit középszerűre sikeredett, mégsem mondanám egy teljesen felejthető alkotásnak. Egyszer egész biztosan érdemes megnézni.

Keanu Reeves
Keanu Reeves
Keanu Reeves
Keanu Reeves
Pavel Lychnikoff
Keanu Reeves
Keanu Reeves
Ana Ularu
Keanu Reeves
Ana Ularu
Keanu Reeves
Keanu Reeves
Keanu Reeves
Keanu Reeves
Keanu Reeves
Keanu Reeves
Ana Ularu
Keanu Reeves
Keanu Reeves
Keanu Reeves
 
Fáradt Keanu Reeves fáradt amerikai üzletembert alakít egy fáradt szibériai fogócskázás közepén. több»
 

A film nemezisét az orosz színész veterán, Pasha Lychnikoff alakítja. Lychnikoff eddigi pályafutása során több mint 80 filmben játszott, melyek nagy részében negatív karaktereket formált meg. ,

(hp)
 

A film női főszerepét alakító Ana Ularu elmondta, hogy épp Párizsban volt, amikor megkapta a forgatókönyvet. A színésznő még aznap beszélt a rendezővel, Matthew Rossal Skype-on, és örömmel elfogadta a felkérést.

(hp)
 

"Katya szerepére egy igazán erős karakterre volt szükségünk, és Ana Ularu épp ilyen színésznő. Pont azt nyújtotta, amiben bíztunk" - árulta el a rendező, Matthew Ross. A romániai színésznő korábban is dolgozott hollywoodi produkciókban, a közönség Ron Howard Infernójában, és a Jennifer Lawrence és Bradley Cooper nevével fémjelzett Serenában is láthatta.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.