Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
88

Sissi - Az ifjú császárné (1956)

Sissi - Die junge Kaiserin
Filmadatlap
 
15
Szereplők
2
Vélemények
12
Képek
1
Videók
 
dittee   2015. 12. 25.

legújabb vélemény

Nagyon jó film, mindig újra és újra nézem. A történelmi hátteret tényleg nem adja vissza, egy igazán szerethető, bájos Sissi-t ismerhetünk meg, akit Romy Schneider remekül alakít.

 
Dodi   2015. 06. 19.

Imádom ezt a filmet, bár a történelmi hátteret nem igazán adja vissza, de szerintem kiváló kikapcsolódást nyújt. Romy Schneider kiváló alakítást nyújt benne.

 

Romy Schneider soha nem használt dublőrt a forgatások során, pedig nem kis nehézségeket okozhatott számára az ötrétegű alsószoknyában megmászni a tiroli hegyeket.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Romy Schneider számára a Sissi-imázs, amelyet már a kezdetektől fogva ráragasztottak (egyesek szemében a két bajor lány személye már-már összemosódott) nagyon terhessé kezdett válni. A színésznő már-már gyűlölni kezdte a szerepet, ami híressé tette.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A Sissi Németországban még az Elfújta a szél című nagysikerű film nézettségét is felülmúlta, majd szépen lassan meghódította az egész világot. A Cannes-Midi újságírója, Paul Rebous úgy fogalmazott: "Sportnyelven szólva, Bécs a szőnyegre küldte Hollywood-ot".

(ArpiHajdu és Réci)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.