Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
75

Kárpáthy Zoltán (1966)

Kárpáthy Zoltán
Filmadatlap
 
16
Szereplők
3
Vélemények
4
Képek
1
Videók
 
Cordelia Bennett   2016. 04. 28.

Az Egy magyar nábob méltó folytatása. A pénzsóvárság évtizedeken át tartó ostroma majdnem tönkretesz fiatal és ártatlan életeket. Látványos, szórakoztató film ez is. (Szívszorító volt látni, hogy a Ruttkai Éva által alakított szereplő ebben a filmben átéli azt, amit a színésznőnek később kellett.)

 
RókaÚr   2016. 02. 29.

A kosztümök, a korabeli hangulat és az egész különös légköre az, ami miatt visszasírom ezeket a filmeket. Na meg a magyar virtus, vagyis az, ahogy ezt láttatni próbálták. Regényben olvasva unalmasnak találtam, de így egész más volt.


 
lollipopp   2015. 12. 17.

Valamikor nagy rajongója voltam a Jókai regényekből készült filmeknek, és a könyveknek is. Ma már úgy vélem jócskán eljárt az idő felettük, több tekintetben is. A Kárpáthy Zoltán kétségkívül egyike volt a legjobbaknak, de már nem nézném meg többször.

 
Ez egy ilyen kor volt, hagyjuk a feminizmust, nem kell mindig erősnek lenni, időnként jól tud esni ilyen jó kis kalandfilm, amelyben az urak mentenek meg bennünket, és minden ármány dacára győz a szerelem, az irodalmi alapanyag, az értő rendezés, és a kiváló színészek voltak a garanciák arra, hogy ez történet nem lesz cukormázzal leöntve és nem merül feledésbe. több»


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.