Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
82

A kőszívű ember fiai (1976)

A kőszívű ember fiai
Filmadatlap
 
16
Szereplők
6
Vélemények
13
Képek
2
Videók
 
Greti0430   2016. 02. 09.

Remek feldolgozás, ha valaki nem akarja elolvasni a könyvet, ajánlom:)) Szerintem nagyon eltalálták a karaktereket.

 
Deku   2017. 10. 25.

Ez nagyon nem volt jó így, kedvem lett volna már az első harminc percben kikapcsolni. Nekem itt teljesen kész volt a káosz az egész film össze vissza volt azt se tudtam hol áll a fejem mire a végére értem.


 
Edeske   2016. 05. 25.

A könyv után a film is nagyon igényesre sikerült. Profi szereplők vannak benne. Jól összerakott, igényes film. Komoly és meggyőző a színészi alakítás.

 
Cordelia Bennett   2016. 04. 28.

Gyönyörű film, a korszak stílusának megfelelően, a regény hangulatát követi. A legnagyobb színészek jutalomjátéka. Látványos, jó ütemű film.

 
LadyN   2016. 11. 16.

Még emlékszem, hogy valamikor általánosban, mennyire becsültük ezt a filmet, mivel miután körbejárt az osztályban, senkinek nem kellett elolvasnia az egyébként elég vaskos művet.

Tordy Géza
Nádasi Myrtill
 
Hömpölygő áradatként zúdul ránk a nosztalgia, egy gyerekkori kedvenc, amelyen nem fogott az idő, ami időnként kicsit hatásvadász és a dögösebb képek fontosabbak, mint a karakterépítés és a történet íve, de olyan mesteri módon játszik Várkonyi Zoltán a szívünkkel, hogy bánja a kánya. Imádás van!

8/10 több»
 

A filmben szereplő farkasokat a forgatás során valóban meglövik.

(harnas1207 )
 

A regény nem mondja ki nyíltan és a film sem említi meg ki lehet a fejfájásos táborszernagy, de egyértelmű, hogy Haynaura utalnak.

(harnas1207 )
 

Magyarországon 1965. április 1-jén, felújított változatban 1976. április 1-jén mutatták be a mozikban ezt a filmes változatot.

(KaTuS55 )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.