Szomorú történet, a drámaisága igazán a végére csúcsosodik ki, amikor összeáll a nézőnek a Tom Hardy által kiválóan alakított Stuart életútja, addig kissé csapongó a történet. Kicsit érződött rajta, hogy tévéfilm, de a sztori volt annyira erős, hogy ezen túllendüljek.
Régen láttam ennyire hatásosan elkészített filmet. örülök, hogy rábukkantam, olyan filmet kerestem, amelyben Cumberbatch szerepel (a „Sherlock Holmes” és a „Kódjátszma” óta az egyik legnagyobb kedvencem), de ennek a TV számára készített filmnek Tom H... Több
Ez valami elképesztően szuper film. Cumberbatch és Hardy nagyon jól alakít, nehéz róla úgy beszélni, hogy az ember ne spoilerezzen le bármit. Nézzétek meg, irtó jó hangulata van.
Benedict Cumberbatch miatt néztem meg ezt a filmet, ugyanis ő magasan a kedvenc színészem. De OMG! Eszméletlen mekkorát játszott ebben a filmben Tom Hardy! Ez a két fickó egyszerűen zseniális!! És ez az alapötlet is! Egy nagyon sokat adó film! SZerintem mindenkinek legalább egyszer látnia kéne!!