Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
65%

Sweat (2020)

Sweat
Filmadatlap
 
25
Szereplők
3
Vélemények
8
Képek
2
Videók

Galéria (8)

Videók (2)

 
Kiss   2021. 07. 08.

legújabb vélemény

0

Valami nagyon fontosat akartak megragadni ezzel a filmmel a készítők, de szerintem annyira nem sikerült jól. Mindenesetre jó hangulata van az egésznek, csak bennem nem maradt meg annyira.

 
MattesBarca   2021. 04. 12.

0

Jól sikerült film, bár a végére érve úgy éreztem jobban is felderíthették volna a témát. Viszont érdekes perspektívát nyújt az internetes celebek életére.

 
Bálint   2021. 01. 21.

0

Nagyon tetszett, a főszereplő alakítása, kapcsolata anyjával és a rendezés is első osztályú, csak ajánlani tudom.

A film 2 845 555 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 2 173 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A film világpremierje eredetileg 2020 májusában lett volna a Cannes-i Filmfesztiválon, de a koronavírus-járvány miatt az eseményt végül törölték a szervezők.

(hp)
 

A film kimagasló kritikai fogadtatásban részesült. A Sweat a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon 100 százalékos értékelést kapott.

(hp)
 
A rendező tökéletes színésznőt talált Sylwia szerepére. Magdalena Kolesnik egyszerre erős, lendületes, magával ragadó személyiség, ugyanakkor, törékeny, bizalmatlan, titokzatos és befelé forduló. több»
 
... Magnus von Horn drámája képes átélhető módon, friss hangvételben mesélni egy aktuális és sokat vitatott jelenségről, így árnyalni is tudja a közösségi médiáról alkotott képet. több»
 
Lehet, hogy a Sweat triviális igazságokat mutat be, de a benne lévő emberi dráma nagyon is valódi, és ez teszi végül izgalmas filmélménnyé. több»