80% 51 szavazat
Szerelem, pasta, tenger

Szerelem, pasta, tenger

Mine vaganti
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
17
Szereplők (17)
7
Képek (7)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

Az olasz tésztagyáros család két reménysége - Tommaso és Antonio - mindketten másképp képzelik el az életüket, mint ahogy felmenőik szeretnék, s ebből komoly galiba támad a családi asztal körül. Tommaso nagy bejelentésre készül: tudatni tervezi szüleivel, hogy homoszexuális, és tőlük távol, Rómában, íróként szeretné folytatni az életét. Így Antonióra marad a hagyományosan családi üzlet, a tésztaüzem vezetése, de legszívesebben ő is menekülne a feladat elől. Valamelyiküknek azonban áldozatot kell hozni… A fiúk döntéseit a sokat látott nagymama segíti, akinek szív dolgaiban mindig is megvolt a határozott véleménye. S ha ő nem lenne elég meggyőző, megérkeznek a már amúgy is hangos családi villába Tommasso római barátai, akik szintén befolyásolni szeretnék az események alakulását…

Rendező: Ferzan Ozpetek
Forgatókönyvíró: Ivan Cotroneo, Ferzan Ozpetek
Ország: Olaszország
Premier (HU): 2011.01.27. | Netflix (2019.08.08.)

Hol nézheted

 
2017.10.26 Jony Crash

legújabb vélemény

Elképesztően hangulatos film, amit én valahogy egyszerűen habzsoltam. Nekem persze általában be szoktak jönni ezek a mediterrán atmoszférájú alkotások, de ez messzemenően az egyik nagy kedvencem lett nagyon hamar. Amellett, hogy remek a történet a karakterek is igazán eredetiek. Én csakis ajánlani tudom!

0
 
2015.09.01 Barthy

Először is nem igazán akartam megnézni ezt a filmet, ha így tettem volna egy csodás történetről maradok le és egy kellemes kis szórakozásról. Nagyon rendben volt a film így bátran ajánlom minden unatkozó nézőnek.

0
 
2017.04.09 eviestan

Bár nem kifejezetten vagyok oda a romantikus filmekért azt kell, hogy mondjam, ez egészen kellemes volt. Engem szinte teljesen kikapcsolt, szóval néha ezek a limonádék is lehetnek egész élvezhetőek, szerintem.

0