Hihetetlen, hogy ilyen sikerrel tud menni a műsor. A mostani felhozatal kiemelkedően jó, talán nem is volt még ilyen évad, hogy ennyi kaméleon lett volna a műsorban. Csak a Vastag Csaba esne már ki. :)
Az utóbbi évek legszórakoztatóbb TV2-s műsora. Picit beteg, de sokszor nagyon jó sül ki belőle. Pál Dénes mindenben profi. Utóbb Veréb Tamás győzelme sem volt semmi, annak ellenére hogy tök ismeretlenként érkezett a játékban.
Valóban elég jól eltalált műsor, bár az utóbbi pár évadban nagyon nyomattak egyes versenyzőt. Sokan elmennek a feladat mellett és a saját hangjukon énekelnek.
A nagy duettnél jobban bírom a műsort, sokkal több munka van benne és mindenki magáért küzd, nincsenek hátráltató tényezők A pontozást a zsűri részéről eltörölném.
Az utóbbi 10 év legszórakoztatóbb ilyen jellegű műfaja. Valahol beteg, de közben nagyon vicces is. Szeretem, ha meghívják azt az énekeset akinek az adott versenyző beöltözik.
A legszórakoztatóbb műsor amiben celebek vannak. Csodálom, hogy ilyen sokan bevállalják, hogy bohócot csináljanak belőlük. Bár gondolom szép pénzt kapnak érte.