Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
75%
Filmadatlap
 
28
Szereplők
13
Vélemények
15
Képek
2
Videók
 
Deku   2017. 10. 22.

legújabb vélemény

Ez teljességgel nézhetetlen nem tudom, hogy ez kiknek jöhet be de nálam semmit se ért el. Hatalmas csalódás volt, lehet én vártam sokat tőle de akkor is. Volt egy nagyon alap és gyenge történet ami mellé a karakterek is nagyon laposan muzsikáltak benne.

 
hszpp   2017. 02. 02.

Nem mostani film,mégis 100x jobb,mint néhány a friss filmek közül. Nagyon jól játszanak a színészek benne,s a történet is kifejezetten jó. Abszolút leköt,nem unatkozol rajta. Máig bármikor megnézném:)


 
Dodi   2015. 06. 10.

Roppant jó film. Gazdagon tartalmazza a korszak jellemvonásait. Legyen szó a lázadásról vegyük példának a srác nővérét. A viselkedését, tetteit. Hűen tükrözte a "vírus" terjedését...a nővére, maga a srác, és fiatalok terjedelmes tömegét "fertőzte" me... több»

 
Olivér Rózsa   2017. 06. 02.

Meglepően jó film. A néző szinte olyan mintha a csoport tagja lenne és ő turnézna velük. Remek dráma van benne és a párbeszédek is gördülékenyek és életszerűek. Mindenképp erős forgatókönyvű, de minden más is rendben volt a filmben!

 
rhamus   2015. 07. 24.

Annyira részlet gazdag az egész, hogy ajánlom többször is megnézni. Itt megtalálsz mindent, persze elsősorban akkor, ha a kategória kedvelője vagy. Zeneileg és színészileg is nagyon rendben van.

 
Gábor Rózsa   2017. 05. 14.

Kellemes filmélmény jó sztorival, szerethető szereplőkkel. A rocksztár életet egy nagyon közeli és közvetlen gyakorlatilag teljesen megérthető, átérezhető formában mutatja be számunkra.

 
raczdavidzsolt   2016. 05. 03.

Tipikus csajos sorozat! Szuper!

Kate Hudson

A film összbevétele 14 848 839 dollár volt (imdb.com).

 

Patrick Fugit a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

Kate Hudson a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb női főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

Az 1970-es években valóban létezett egy Stillwater nevű együttes, de nem abban a formában, ahogy a filmben ábrázolva van. A valódi együttes mégis belement abba, hogy használják a nevüket, miután elolvasták a forgatókönyvet.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A filmbéli zenekarnak, a Stillwaternek a dalait Peter Frampton, Cameron Crowe és Nancy Wilson, a Heart nevű együttes énekesnője írta. Crowe és Wilson 1986-2010 között volt házaspár.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film eleji főcím utalás a Ne bántsátok a feketerigót! c. klasszikusra, amit később nyilvánvalóvá tesz az a tény is, hogy a film szereplői Atticus-ról a film főszereplőjéről beszélgetnek.

(Menyét Ibolya)
 

A film részben önéletrajzi ihletettségű, melyben a rendező, Cameron Crowe abból az időszakból merít, amikor a Rolling Stone munkatársa volt.

(hp )
 

Philip Seymour Hoffman szoros időbeosztása miatt mindössze négy napot forgatott.

(hp )
 

A legtöbb film esetében a készítőknek az elhangzó dalok jogdíjait illetően 1,5 millió dolláros büdzséből kell gazdálkodniuk. A Majdnem híres esetében ez az összeg 3,5 millió dollárra rúgott. A filmben több mint 50 dal hangzik el.

(hp )
 

A film elején feltűnő jegyzettömbön Cameron Crowe kézírása látható.

(hp )
 

A film elején látható lemezek Cameron Crowe saját gyűjteményéből származnak.

(hp )