Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
75
Filmadatlap
 
28
Szereplők
13
Vélemények
15
Képek
2
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Deku   2017. 10. 22.

legújabb vélemény

Ez teljességgel nézhetetlen nem tudom, hogy ez kiknek jöhet be de nálam semmit se ért el. Hatalmas csalódás volt, lehet én vártam sokat tőle de akkor is. Volt egy nagyon alap és gyenge történet ami mellé a karakterek is nagyon laposan muzsikáltak benne.

 
hszpp   2017. 02. 02.

Nem mostani film,mégis 100x jobb,mint néhány a friss filmek közül. Nagyon jól játszanak a színészek benne,s a történet is kifejezetten jó. Abszolút leköt,nem unatkozol rajta. Máig bármikor megnézném:)


 
Dodi   2015. 06. 10.

Roppant jó film. Gazdagon tartalmazza a korszak jellemvonásait. Legyen szó a lázadásról vegyük példának a srác nővérét. A viselkedését, tetteit. Hűen tükrözte a "vírus" terjedését...a nővére, maga a srác, és fiatalok terjedelmes tömegét "fertőzte" meg szüleik rémálma. Az igaz érzés, a koncertek...mindent feltűnően jól összehoztak a filmben. Igaz a negatív oldalnak is előbukkannak természetesen a...jelei, de gyomormosás ide vagy oda, kellemes film.

 
Olivér Rózsa   2017. 06. 02.

Meglepően jó film. A néző szinte olyan mintha a csoport tagja lenne és ő turnézna velük. Remek dráma van benne és a párbeszédek is gördülékenyek és életszerűek. Mindenképp erős forgatókönyvű, de minden más is rendben volt a filmben!

 
rhamus   2015. 07. 24.

Annyira részlet gazdag az egész, hogy ajánlom többször is megnézni. Itt megtalálsz mindent, persze elsősorban akkor, ha a kategória kedvelője vagy. Zeneileg és színészileg is nagyon rendben van.

Kate Hudson

A film összbevétele 14 848 839 dollár volt (imdb.com).

 

Patrick Fugit a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára.

(mamiéstöti2 )
 

Kate Hudson a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb női főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2 )
 

Az 1970-es években valóban létezett egy Stillwater nevű együttes, de nem abban a formában, ahogy a filmben ábrázolva van. A valódi együttes mégis belement abba, hogy használják a nevüket, miután elolvasták a forgatókönyvet.

(ArpiHajdu és Réci )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.