Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
66

Szüleink szexuális neurózisai (2015)

Dora oder Die sexuellen Neurosen unserer Eltern
Filmadatlap
 
12
Szereplők
1
Vélemények
7
Képek
1
Videók

 
bizsuzsi@citromail.hu   2016. 01. 05.

Mélyreható és lelkileg megfogó film valódi igazi mondanivaló val. A színészek tökéletesen és meggyőzően alakítanak benne Ezáltal nagyon beleéli magát az ember a történetbe.

Jenny Schily
Victoria Schulz
Jenny Schily
Victoria Schulz
Lars Eidinger
Victoria Schulz
Lars Eidinger
Jenny Schily
Victoria Schulz
Victoria Schulz
Victoria Schulz
Lars Eidinger
 
A Lukas Bärfuss azonos című, tabudöntögető darabja alapján készült mozi rendkívül érdekes kérdést feszeget: vajon egy értelmi fogyatékos ember mennyire élhet teljes értékű életet? Tervezhet családot, vagy, ha magát még el is tudja látni, vajon rá lehet bízni egy másik életet? több»
 
Vannak filmek, melyek beszélgetést indukálnak, legyen szó akár az önmagunkkal történő beszélgetésről. Ez az erős, gondolatébresztő darab a szülő-gyerek kapcsolatot helyezi teljesen új megvilágításba azzal, hogy utóbbi mentálisan sérült, ugyanakkor erősen vágyik a szexuális szabadságra. több»
 
Ha bírjátok a lelki szempontból embert próbáló, de komoly témákat feszegető, rendhagyó coming of age filmeket, vizsgáljátok be a Dorát. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.