55% 54 szavazat
Szűzlányok ajándéka

Szűzlányok ajándéka

Virgin Territory
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
16
Szereplők (16)
8
Képek (8)
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

A firenzei történet két fõszereplõje Pampinea, a gyönyörű, gazdag lány, és Lorenzo a kalandvágyó ifjú. Mindketten összetűzésbe kerülnek a hatalmaskodó Gerbino de la Rattával, és a városon kívül keresnek menedéket. Lorenzo kertész lesz egy kolostorban, éppen ott, ahol Pampinea is elbújt, de la Ratta házassági zsarolása elõl. Barátaik segítségével elõször a közös ellenségtõl szabadulnak meg, majd a szerelem is utat talál magának mindenki megelégedésére.

Rendező: David Leland
Író: David Leland
Ország: Egyesült Királyság, Franciaország, Luxemburg, Olaszország
Premier: 2007.12.17.
 
2017.07.16 jojojo3

legújabb vélemény

Ez az a film, ami gyakorlatilag semmiről nem szól valójában. Azzal próbál meg lavírozni, hogy telezsúfolja magát csomó meztelen csajjal, hogy ne is figyelj oda arra, hogy valójában semmit nem nézel. Ezzel még nem is lenne baj, csak néhány film legalább felvállalja ezt. Azokat általában soft-pornónak nevezik.

0
 
2015.12.22 lakilúk

Nagyon kíváncsi voltam erre a filmre, mert egyrészt Bocaccio adaptáció, ami eléggé kuriózumnak számít. De rettenetesen csalódtam. Olyan mintha inkább egy paródia film lenne. Nem igazán szól semmiről sem. Mostanra pedig tényleg meggyőződhettem arról legalább, hogy Hayden Christensen nem egy jó színész.

0