Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
67
Filmadatlap
 
30
Szereplők
9
Vélemények
12
Képek
2
Videók
 
HercegPeter   2018. 06. 24.

Még valamikor kisgyerek koromban láttam és sokkal viccesebbre emlékeztem. Tele van idióta, gyerekes poénokkal, ami meg is magyarázza, hogy miért tettszett ennyire régen. Az, hogy a film már nem olyan humoros, mint régen volt nem kimagyarázható azzal, hogy régi. Gondoljunk csak a Csupasz pisztoly filmekre, az Airplane-re, a Nagy durranásra, vagy a Top secret-re, amelyek mind régebbiek ennél mégis a mai napig nevetni lehet rajtuk. A dalolásokat teljesen feleslegesnek éreztem, szerintem csak időhúzó funkcióval bírnak.

 
harnas1207   2018. 12. 08.

A régi vígjátékok inkább gyerekes humorral rendelkeztek, a maiak meg teli vannak sexuális poénokkal. Kinek a pap kinek a paplan. Ez a vígjáték azért nem volt olyan rossz, megpróbálta ötletesen kifigurázni az eredeti történetet.


 
doroffee   2016. 02. 14.

Nézhető, vicces film, bár egyik poénja sem hagyott bennem túlzottan mély nyomot. Ennél jobb, érdekesebb, okosabb paródiák is születtek már a filmtörténelemben.

 
ereln   2016. 04. 27.

Emlékszem még a TV2-n néztem meg a filmet, de már akkor is nagyon tetszett. Vannak hibái és nem a legjobb vígjáték, bár nagyon próbált az lenni, de még így is klasszikus vígjátéknak nevezném.

 
Tomi   2015. 06. 14.

Ezerszer láttam de még mindig viccesnek találom és sokat nevetek rajta. Az egyik legjobb paródia. Amúgy is szeretem a Robin Hood filmeket hát még akkor egy paródiát belőle :D Egyszerűen fantasztikus a film.

 
Nem ez a film Mel Brooks munkásságának csúcsa, de megbízhatóan szállítja a viccfaktort, úgyhogy nem tudsz tévedni vele, ha egy borongós őszi estén nem vágysz másra, csak egy kis gondtalan nevetésre, ezt kapd ki! több»

A film összbevétele 35 739 755 dollár volt (imdb.com).

 

Az egyik jelenetben Robin azzal viccelődik, hogy ő - szemben más Robin Hoodot játszó színészekkel - tud brit akcentussal beszélni. Ez utalás Kevin Costner játékára a Robin Hood a tolvajok fejedelme c. filmben. Mivel ezt a viccet sok nyelven nem lehetett elsütni, a német verzióban Robin azt mondja, "ellentétben más Robin Hoodokkal, én nem kerülök 5 millió dollárba", a franciában pedig azt, "én nem táncolok farkasokkal".

(kázsé)
 

Kicsi John szerepét Hulk Hogannek is felajánlották.

(kázsé)
 

Dave Chappelle első filmje.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.