Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
69%

Robin Hood, a fuszeklik fejedelme (1993)

Robin Hood: Men in Tights
Filmadatlap
 
28
Szereplők
9
Vélemények
12
Képek
2
Videók
 
P   2019. 12. 31.

legújabb vélemény

0

Jó sokszor láttam már és még mindig tudok rajta nevetni. Tetszenek a vicces utalások, a magyar szinkronfordítás is jó lett, a karakterek humorosak, de azért menj a francba Mel Bruce! :)

 
HercegPeter   2018. 06. 24.

0

Még valamikor kisgyerek koromban láttam és sokkal viccesebbre emlékeztem. Tele van idióta, gyerekes poénokkal, ami meg is magyarázza, hogy miért tettszett ennyire régen. Az, hogy a film már nem olyan humoros, mint régen volt nem kimagyarázható azzal,... több»


 
harnas1207   2018. 12. 08.

0

A régi vígjátékok inkább gyerekes humorral rendelkeztek, a maiak meg teli vannak sexuális poénokkal. Kinek a pap kinek a paplan. Ez a vígjáték azért nem volt olyan rossz, megpróbálta ötletesen kifigurázni az eredeti történetet.

 
doroffee   2016. 02. 14.

0

Nézhető, vicces film, bár egyik poénja sem hagyott bennem túlzottan mély nyomot. Ennél jobb, érdekesebb, okosabb paródiák is születtek már a filmtörténelemben.

 
ereln   2016. 04. 27.

0

Emlékszem még a TV2-n néztem meg a filmet, de már akkor is nagyon tetszett. Vannak hibái és nem a legjobb vígjáték, bár nagyon próbált az lenni, de még így is klasszikus vígjátéknak nevezném.

 
Tomi   2015. 06. 14.

0

Ezerszer láttam de még mindig viccesnek találom és sokat nevetek rajta. Az egyik legjobb paródia. Amúgy is szeretem a Robin Hood filmeket hát még akkor egy paródiát belőle :D Egyszerűen fantasztikus a film.

 
Norcsi59   2015. 08. 21.

0

Hát nem a legjobb vígjáték amit láttam. Inkább középszerűnek mondhatnám kozépszerű poénokkal. Néhol együgyű és unalmas és a színészi karakterek sem túl jók.

Galéria (12)

Videók (2)

A film összbevétele 35 739 755 dollár volt (imdb.com).

 

Az egyik jelenetben Robin azzal viccelődik, hogy ő - szemben más Robin Hoodot játszó színészekkel - tud brit akcentussal beszélni. Ez utalás Kevin Costner játékára a Robin Hood a tolvajok fejedelme c. filmben. Mivel ezt a viccet sok nyelven nem lehetett elsütni, a német verzióban Robin azt mondja, "ellentétben más Robin Hoodokkal, én nem kerülök 5 millió dollárba", a franciában pedig azt, "én nem táncolok farkasokkal".

(kázsé)
 

Kicsi John szerepét Hulk Hogannek is felajánlották.

(kázsé)
 

Dave Chappelle első filmje.

(kázsé)
 

A jelenetet, amiben az őrök dominószerűen felborulnak, két hétbe telt előkészíteni.

(kázsé)
 

Egyik színész sem maga énekel a filmben.

(kázsé)
 

Mikor Robin János herceg elé dobja a vaddisznót, ő azt mondja "Trejf!", ami egy jiddis szó a nem kóser ételre.

(kázsé)
 
Nem ez a film Mel Brooks munkásságának csúcsa, de megbízhatóan szállítja a viccfaktort, úgyhogy nem tudsz tévedni vele, ha egy borongós őszi estén nem vágysz másra, csak egy kis gondtalan nevetésre, ezt kapd ki! több»