60% 46 szavazat
A bokszutca személyzete

A bokszutca személyzete

The Crew
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
29
Szereplők (29)
7
Képek (7)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Tartalom 1
Hivatalos tartalom

A történet főhőse egy középkorú férfi (Kevin James), aki egy NASCAR csapat bokszutcai személyzetét vezeti. Miután a csapat maradi tulaja úgy dönt, ideje nyugdíjba vonulni, a lányának, Jamesnek adja át a stafétát. A bokszutca személyzete február 15-én debütál a Netflix műsorkínálatában.… Több


Rendező: Andy Fickman
Zene: Alec Puro
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2021.02.15. | Netflix (2021.02.15.)

Sorozat áttekintés

Hol nézheted

Kevin James
Kevin James
Kevin James

KULCSSZAVAK

 
2021.02.18 Kempes

legújabb vélemény

A mai sovány felhozatalt tekintve ez egy mindenképp jó sorozat. Nem az iskolapadban ülők, de még csak nem is a huszonegy-két évesek fogják értékelni, hanem azok, akik pár dolgot már megéltek a munka világában, netalán kerültek már olyan szituációba, mint a főszereplő Kevin.

1
 
2021.02.15 DJluki

Végigszenvedtem az első részt, mert arra próbáltam rájönni, hogy ez tényleg ennyire rossz, vagy egy paródia, esetleg szatíra a sitcomokra, mert akkor talán megértem. De nem, kiderült, hogy nem. Rettenetes poénok, idegesítő műnevetés, nem is folytattam.

0
 
2021.02.16 Keiichi Tsuchiya

Tipikus sitcom, az aláfestő nevetés idegesítő lehet, de egy idő után én már nem is veszem észre. Semmi komoly, egy kis könnyed nevetés. Az első négy rész nem valami jó, de utána beindul a dolog.

0