N/A
The Devil Conspiracy

The Devil Conspiracy

The Devil Conspiracy
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
24
Szereplők (24)
3
Képek (3)
1
Videók (1)
7
Érdekességek (7)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Egy szekta gonosz célokra lopja el a torinói leplet.

(nagymarti82)

Rendező: Nathan Frankowski
Író: Ed Alan
Premier: 2022.09.10.
Alice Orr-Ewing
Alice Orr-Ewing
 
2023.03.19 Caravaggio1978

legújabb vélemény

Jó ötleten alapul, éppen időszerű lenne

Biztosan már megpróbálkoztak hasonlókkal évtizedekkel ezelőtt. A sztori nekem amúgy tetszett, csak néha kicsit zűrzavarosnak éreztem az egészet, agyalni kellett, mi miért is van. A pokol rész az tetszett, felröhögtem, toprongyos koldusgyerekek jelentek meg retkesen, komolyan nevettem, angyalok voltak. :) Azt a kigyúrt félszerzetet kihagytam volna, fogalmam sincs, mely kaszthoz tartozott. A kihagyhatatlan feka angyal természetesen a film színvonalát emelte, kihagyhatatlan elem volt. Egyszer nézhető, felejthető kis film, bár a tegnap esti pangó időmet jól kitöltötte.

0
 
Mihály és Lucifer cicaharca!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Éppen most fejeztem be a fent említett filmet, és igencsak vegyes érzelmek dúlnak bennem. Na nézzük csak Nathan Frankowski filmjét kissé szakmai szemmel! De előbb gyorsan a sztori. Adva van egy sátáni szekta, tele megvezetett emberekkel és két démo... Teljes kritika

3
 
2023.03.16 Eastern79

Ördögi színjáték

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Először nem igazán tudtam hová tenni a színesbőrű angyalt, utoljára valamelyik régi Madonna klipnél éreztem hasonlót, csak ott Jézus volt fekete. Sóhajok, suttogások, angyalok, démonok jönnek-mennek, többnyire meglehetősen klisés keretek között folyik a jó és a rossz küzdelme. A történet merít innen-onnan, a látvány szódával elmegy, szóval nem több egy érdekes és véres történetnél a technokrata sátánistákról.

2
 
2023.03.16 polgy

Vallás, misztikum és géntechnológia, nekem ez így új volt

Alapvetően a sztori miatt ültem le megnézni, merthogy az szerintem kimondottan jó. Ezt a klónozgatósdit elnéztem volna még egy darabig. :) Azután jött ez a sok angyal meg démon, és bevallom, hogy én ugyan nem vagyok oda a misztikus filmekért, de valahogy mégis ott tudott tartani a képernyő előtt. A vége pedig (az film elejéhez képest) egész begyorsult. A filmen látszik, hogy nem egy nagy költségvetésű alkotás, ennek ellenére szerintem tisztes iparosmunka.

0
 

A RottenTomatoes-on, a kritikai összesítő oldalon körülbelül 30%-on áll a film.Szerző: Archívum

#1
 

A film világszerte majd egymillió dolláros (964 518 dollár) tiszta hasznot hozott.Szerző: Archívum

#2
 

A mozik először 2023. január 13-án vetítették a filmet az USA-ban és Kanadában.Szerző: Archívum

#3
 

A film a Brüsszeli Nemzetközi Fantasztikus Filmfesztiválon debütált a nagyközönség előtt 2022.szeptember 10.-én.Szerző: Archívum

#4
 

A forgatás 2019-ben folyt, leginkább Prágában, de más cseh területeken is.Szerző: Archívum

#5