Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
84
Filmadatlap
 
25
Szereplők
10
Vélemények
12
Képek
Videók
 
Timcsi   2019. 03. 15.

legújabb vélemény

A hétköznapi egyszerűsége teszi nagyszerűvé a filmet. Kellemes a története és jók a karakterek.

 
indingo   2017. 04. 10.

Nem egy pörgős film, de ettől még nem mondanám unalmasnak. A történet eléggé hétköznapi, de szép köntösben van tálalva és a szereplők közötti kémiai is működött.


 
Bazzzsi   2018. 03. 31.

Történetben sok újat nem hozott a film. Kiszámítható volt az elejétől, hogy egymásra talál a két fiatal, akik közt voltkémia rendesen, bár ez érthető is.

 
Lonka   2017. 07. 29.

Egy kedvelhető film, nincs egy eget verő története, de így is egy minőségi filmnek tartom. A párbeszédek szépen megírtak és jól volt felépítve a sztori.

 
irongozu   2016. 04. 27.

Az igazság az, hogy még most sem igazán tudom, mit gondoljak arról, amit láttam. Mert végül is tetszett, aranyos volt, jók voltak a színészi játékok is, és a főszereplők között is működött a kémia. Másik szempontból viszont rengeteg mindenben gyenge volt az egész sztori, elsősorban a párbeszédek, amik hiteltelenné tették a szememben ezt a történetet.

 
ocso   2015. 05. 01.

Gyenge film, hiteltelennek éreztem, csapnivalóak voltak a dialógusok, mesterkélt hatást keltettek bennem. Maga a rendezés is minőségen aluli, nem érdemes időt szánni rá.

 
authorgirlll   2017. 12. 30.

Az első tini szerelem bár pont a címben szereplő dolgot hiányoltam belőle legjobban. Nagyon laza hangvételű film végig, ami valóban azt adja hogy ez egy laza kapcsolat. Összeségében jó film volt

Dylan O'Brien
Britt Robertson
Britt Robertson
Dylan O'Brien
Dylan O'Brien
Britt Robertson
Dylan O'Brien
Britt Robertson
Dylan O'Brien

A film összbevétele 92 654 dollár volt (imdb.com).

 

A Castle Rock Enterainment stúdió 85. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.