Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
84
Filmadatlap
 
25
Szereplők
10
Vélemények
12
Képek
Videók
 
indingo   2017. 04. 10.

Nem egy pörgős film, de ettől még nem mondanám unalmasnak. A történet eléggé hétköznapi, de szép köntösben van tálalva és a szereplők közötti kémiai is működött.

 
Bazzzsi   2018. 03. 31.

Történetben sok újat nem hozott a film. Kiszámítható volt az elejétől, hogy egymásra talál a két fiatal, akik közt voltkémia rendesen, bár ez érthető is.


 
Lonka   2017. 07. 29.

Egy kedvelhető film, nincs egy eget verő története, de így is egy minőségi filmnek tartom. A párbeszédek szépen megírtak és jól volt felépítve a sztori.

 
Timcsi   2019. 03. 15.

A hétköznapi egyszerűsége teszi nagyszerűvé a filmet. Kellemes a története és jók a karakterek.

 
irongozu   2016. 04. 27.

Az igazság az, hogy még most sem igazán tudom, mit gondoljak arról, amit láttam. Mert végül is tetszett, aranyos volt, jók voltak a színészi játékok is, és a főszereplők között is működött a kémia. Másik szempontból viszont rengeteg mindenben gyenge volt az egész sztori, elsősorban a párbeszédek, amik hiteltelenné tették a szememben ezt a történetet.

Dylan O'Brien
Britt Robertson
Britt Robertson
Dylan O'Brien
Dylan O'Brien
Britt Robertson
Dylan O'Brien
Britt Robertson
Dylan O'Brien

A film összbevétele 92 654 dollár volt (imdb.com).

 

A Castle Rock Enterainment stúdió 85. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.