Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
6
Vélemények
9
Képek
Videók
A kölyök
 
dulkap   2017. 01. 18.

Egy nagyon szerethető film, nagyon szerethető karakterekkel egytől-egyik. Vidám és egyben megható történet, ami egy percig sem válik unalmassá. Az angyalkás rész miatt nem hibátlan, de ettől még jogosan vált klasszikussá.

 
NGN   2019. 10. 18.
Közel száz év távlatából

Lássuk, mi tud ma mutatni nekünk egy ilyen régi klasszikus a legfantasztikusabb nevettetővel, Charlie Chaplinnel a főszerepben! A némafilmek korszakában játszódik, amikor még szavak sem kellettek ahhoz, hogy jól mulassanak az emberek. Egy kisfiúról szól, akit az édesanyja hagyott ott egy autóban, de mire ráeszmél, hogy mit tett, az autót – mit ad isten – elköti két gazfickó, akik később veszik észre, hogy egy kisbaba is járt ajándékba a járműhöz. Hamar megszabadulnak egy sikátorban a bébitől, ám arra jár hősünk (Chaplin), ki rátalál, és a sors is úgy akarja, hogy hazavigye és sajátjaként nevelje. Pár év elteltével előkerül az édesanya is, aki végül visszatalál a gyermekéhez, de nekünk, nézők... több»


 
Yosihiro   2015. 05. 03.

Remek vígjáték és drámai történet egyben. Most láttam ezt az alkotást felújítva. A zene tökéletesen illeszkedett a filmhez. Még az is megért aki nem beszél nyelvet ezért nagyszerű ez a film. Talán kicsit mesébe illő a történet, de ahogyan el van játszva az egy nagy élmény látni és átérzeni a film mondanivalóját. Csak egy pici hibát véltem felfedezni, hogy a azálom valahogy nem igazán illet a történetbe szerintem. Én ajánlom mindenkinek aki könnyed kikapcsolódásra vár. Üdv Yosihiro

 
hackerjulcsi   2018. 03. 18.

Nagyon szeretem a Chaplin-filmeket, mert a mai napig sem vesztettek semmit sem értékükből és ugyanolyan viccesek, mint amilyenek a bemutatásukkor voltak - a számomra. Ezt a filmet különösen szeretem, nagyon kedves nekem.

 
sipiarpi   2016. 09. 05.

Simán kenterbe veri a mai vígjátékokat, humorban, drámában és minőségben.

Jackie Coogan
Charles Chaplin
Charles Chaplin
Jackie Coogan
Charles Chaplin
Jackie Coogan
Charles Chaplin
Charles Chaplin
Charles Chaplin
Charles Chaplin

A film összbevétele 5 450 000 dollár volt (imdb.com).

 

A film munkacíme "The Waif" volt.

(dulkap)
 

Az egyik angyalt alakító Lita Grey volt Chaplin második felesége 1924-27 között.

(dulkap)
 

Charles Chaplin $500,000 kölcsönt vett fel egy olasz banktól, hogy elkészíthesse a filmet.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.