Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
5
Vélemények
9
Képek
Videók
A kölyök
 
dulkap   2017. 01. 18.

Egy nagyon szerethető film, nagyon szerethető karakterekkel egytől-egyik. Vidám és egyben megható történet, ami egy percig sem válik unalmassá. Az angyalkás rész miatt nem hibátlan, de ettől még jogosan vált klasszikussá.

 
Yosihiro   2015. 05. 03.

Remek vígjáték és drámai történet egyben. Most láttam ezt az alkotást felújítva. A zene tökéletesen illeszkedett a filmhez. Még az is megért aki nem beszél nyelvet ezért nagyszerű ez a film. Talán kicsit mesébe illő a történet, de ahogyan el van játszva az egy nagy élmény látni és átérzeni a film mondanivalóját. Csak egy pici hibát véltem felfedezni, hogy a azálom valahogy nem igazán illet a történetbe szerintem. Én ajánlom mindenkinek aki könnyed kikapcsolódásra vár. Üdv Yosihiro


 
hackerjulcsi   2018. 03. 18.

Nagyon szeretem a Chaplin-filmeket, mert a mai napig sem vesztettek semmit sem értékükből és ugyanolyan viccesek, mint amilyenek a bemutatásukkor voltak - a számomra. Ezt a filmet különösen szeretem, nagyon kedves nekem.

 
sipiarpi   2016. 09. 05.

Simán kenterbe veri a mai vígjátékokat, humorban, drámában és minőségben.

 
Fiatalság kirobbanó ereje   2016. 11. 06.

Ez egy csodálatos film, nagyon jó. Hiába, nagyon régi és sok mai filmet is túlszárnyal! Remélem, sok ilyen nagyszerű filmet lesz még alkalmam megnézni...jó lenne, ha még adnák a mozik.

Jackie Coogan
Charles Chaplin
Charles Chaplin
Jackie Coogan
Charles Chaplin
Jackie Coogan
Charles Chaplin
Charles Chaplin
Charles Chaplin
Charles Chaplin

A film összbevétele 5 450 000 dollár volt (imdb.com).

 

A film munkacíme "The Waif" volt.

(dulkap)
 

Az egyik angyalt alakító Lita Grey volt Chaplin második felesége 1924-27 között.

(dulkap)
 

Charles Chaplin $500,000 kölcsönt vett fel egy olasz banktól, hogy elkészíthesse a filmet.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.