Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
50

Gyémánt könnyek (2008)

The Loss of a Teardrop Diamond
Filmadatlap
 
26
Szereplők
5
Vélemények
8
Képek
1
Videók
 
Bazzzsi   2018. 03. 31.

legújabb vélemény

Nem egy nagy ívű film, nem igazán fejlődnek benne a karakterek és igazából a kiindulási állapotból nem is jutottunk semerre sem. A fülbevaló körüli mizéria is túl volt tolva.

 
indingo   2018. 03. 15.

Romantikus filmnek és drámának is gyenge. Vártam, hogy induljon már be a történet, de csak nem jött meg. Én nem is emlékszem, hogy láttam volna olyan romantikus filmet, amelyben a szerelemesek ne csókolóztak volna.


 
Gwen   2016. 10. 21.

Jó a szereposztás, érdekesek voltak a karakterek, ahogy a megjelenített korszak is. Sznobizmus, polgárpukkasztás, érzelmek, melankólia, minden volt benne, ami egy T.W. játékhoz szükséges.

 
Toncsi   2015. 09. 26.

Kellemes, de felejthető film.

 
mártilány   2015. 05. 27.

Nem vártam, hogy valaki ilyen érzékenyen nyúl hozzá Tennessee Williamshez a mai világban. A legjobb, amit tehettek ezzel az adaptációval, az az volt, hogy fantasztikus aláfestő zenéket választottak hozzá. Remekül megalapozták a hangulatot az autentikusan eljátszott korai jazz-számok, és kellemes meglepetés volt a Liszt-darab megszólaltatása is.

Bryce Dallas Howard
Chris Evans
Will Patton
Bryce Dallas Howard
Chris Evans
Chris Evans
Chris Evans
Will Patton
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.