84% 45 szavazat
A műsorlista

A műsorlista

The Playlist
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
34
Szereplők (34)
1
Képek (1)
4
Videók (4)
3
Érdekességek (3)
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

A sorozat bemutatja, hogyan forradalmasította Daniel Ek svéd technológiai vállalkozó és üzlettársa, Martin Lorentzon a Spotify elindításával a zeneipart az ingyenes és legális zenei streaming révén.

(Hupka Adrián)

Ország: Svédország
Premier: 2022.10.13. | Netflix (2022.10.13.)

Sorozat áttekintés

Hol nézheted

 
2022.10.28 Lóri Ádámcsik

legújabb vélemény

Nagyon izgalmas

Akinek tetszett a "Milliárd dolláros forráskód" minisorozat, annak ez is fog. Egy nagyon jó Spotify eredettörténet feldolgozás, jó szereplőkkel. Csak ajánlani tudom!

0
 
2022.10.19 kmona

Lassan indul, szinte túl sok komédiával, így egy kicsit türelmesnek kell lenni, de aztán komolyra és sötétre fordul, ami nekem nagyon bejött.

0
 
2022.10.18 Ricsike510

Hogy őszinte legyek, szkeptikus voltam, amikor elkezdtem nézni. Hogyan tudnak érdekessé tenni egy 6 részes sorozatot a Spotify-ról? Aztán végül végignéztem az egészet nagyon rövid idő alatt. Magával ragadott, nagyon érdekesen prezentálták a sztorit.

0
 

Carlsson megemlítette könyvében Daniel Ek (Edwin Endre) paranoiáját az Apple-lel való kapcsolatai miatt, és azt, hogy az alapító bizonyos fokig azt hitte, hogy Steve Jobs tréfásan hívogatta őt annak idején.Szerző: Bafam

#1
 

A minisorozatot két szerző, Sven Carlsson és Jonas Leijonhufvud Spotify Untold című könyve ihlette.Szerző: Bafam

#2
 

Bobbie (Janice Kavander) valójában nem létezik, még csak nem is valós személyen alapul, ő csak egy a forgatókönyvírók által megálmodott, kitalált szereplő. Ennyit az eredeti történetről.Szerző: Bafam

#3