76% 65 szavazat
A kibukott

A kibukott

The Dropout
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
44
Szereplők (44)
8
Képek (8)
2
Videók (2)
3
Érdekességek (3)
2
Díjak (2)
Filmkritika
3
Cikkek (3)
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Tartalom 1
Tartalom 2

A sorozat Elizabeth Holmes történetét dolgozza fel, aki megalapította a Theranos céget, és megpróbálta megújítani az egészségügyet, miután kirúgták az egyetemről és vállalkozni kezdett.

(Hupka Adrián)

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2022.03.03. | Disney+ (2022.06.14.)

Sorozat áttekintés

Hol nézheted

Amanda Seyfried
Amanda Seyfried
Amanda Seyfried
Amanda Seyfried
Amanda Seyfried
Amanda Seyfried
Amanda Seyfried
Amanda Seyfried
 
2022.06.14 miki

legújabb vélemény

Az első 3 epizódot néztem meg, és szerintem Amanda Seyfried egy hiteles Elizabeth Holmes, többnyire, kivéve, hogy túlságosan csinos. Egyébként a színészi játéka ebben a szerepben számomra működik és nagyrészt tartja a sorozatot.

0
 
2022.03.03 jeno

Az írás gyenge, és őszintén szólva csak pénzcsinálónak tűnik az egész produkció. Olyan gyorsan halad a "történetben", és olyan dolgok mellett megy el, amelyeknek sokkal fontosabbnak kellene lenniük. Egyszerűen nem működik - szerintem.

0
 

A sorozat Elizaeth Holmes nem mindennapi igaz történetét mutatja be. Szerző: indingo

#1
 

A negyedik epizódban Amanda Seyfried már Elizabeth Holmes jellegzetes fekete nadrágkosztümjét és magas sarkú cipőjét viselte. Seyfried rendkívül kényelmetlennek érezte a cipőt, és a forgatás szüneteiben gyakran levette. Szerző: Hupka Adrián

#2
 

Eredetileg Kate McKinnon vállalta a főszerepet, azonban végül lemondta a szereplést, mivel nem tudta belesűríteni harmonogramjába. Helyette érkezett Amanda Seyfried.Szerző: Hupka Adrián

#3