Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
39

A mocsárlény visszatér (1989)

The Return of Swamp Thing
Filmadatlap
 
28
Szereplők
1
Vélemények
13
Képek
1
Videók

 
Márton   2018. 11. 10.

legújabb vélemény

Vannak filmek amikkel az ember gyermekkorában még megtud barátkozni, sőt talán még tetszett is neki, de ezeknek a filmeknek egy igen jelentős százaléka felnőtt fejjel már igen nehezen befogadható! Na nálam a Mocsárlény és annak a folytatása A mocsárlény visszatér totál ebbe a kategóriába tartozik! Már az első rész is kimerítette az alacsony költségvetésű trash filmek fogalmát és ez teljes mértékben igaz a folytatására is! Pokoli rossz színészi teljesítmények, bugyuta karakterek és béna maszkok jellemezte mindkét részt, a történetről már nem is beszélnék! Itt nem arról van szó, hogy a technológiai megjelenítései felett eljárt az idő, mert nem! Ezt ennyire gyengére készítették és pont! A horror jelző mint műfaji besorolás, akárcsak mint az elődjénél, totál felesleges, se durva dolgokkal, se vérrel nem fogunk találkozni, sokkal inkább több akcióval és amitől végképp fogtam a fejemet, romantikával is! Igaz nem úgy mint az első részben (mert a fene tudja, azt még valahogy bevette a gyomrom) de hát amit itt e téren láthatunk... szavakat sem találok! Úgy gondolom hogy mint az 1982-es Mocsárlény és a 89-es folytatása tökéletesen helyt tudna állni, egy haverok,sör,trash film estén, ahol lehet még szórakoztató is lenne. de önmagában nagyon nem! Viszont elméletileg 2019-ben várható hogy sorozat formájában felélesztik a Mocsárlényt! Eddig csupán annyi infót olvastam róla, hogy talán végre megkapja a megfelelő műfaji besorolását, mert egy igazán félelmetes és kemény horror-sorozat formájában ölt majd testet! Egy esélyt mindenképp érdemes adni majd talán neki 2019-ben!

 
Még is, minden egyes negatívuma és hiányossága ellenére, azt mondhatom, hogy a Mocsárlény visszatér egyáltalán nem volt annyira fájdalmas, mint Craven produkciója. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.