Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
57

Sivatagi madarak (2017)

The Yellow Birds
Filmadatlap
 
32
Szereplők
2
Vélemények
3
Képek
1
Videók
 
HercegPeter   2018. 11. 17.

legújabb vélemény

Szeretem a háborús filmeket, bár mostanában ritkán jönnek ki jók. Ez is csak egy közepes vagy még annál is gyengébb alkotás. Ezt a filmet talán csak azok érzik át, akik személyesen is érintettek. Külső szemmel nézve nem elég drámai és nem is elég izgalmas. Viszont az utolsó pár perc jól sikerült. Azt nem mondom, hogy megmentette a filmet, de jó lezárást adott neki. Kap is érte 3 csillagot.

 
hsanya182   2018. 06. 27.

Irakban éles bevetésre mennek az újoncok, de nem a fegyverek hangjára fókuszál ez a film, erősebb a dráma a bajtársakinkról és családjaikról. Akció közbeni borzalmak, amit az emberi psziché elég nehezen visel el. A háború után megváltozik minden. Egyszer érdemes látni, befele merengő film ez, lassú zenékkel. Nem az akció szerelmeseié a főszerep, inkább katona családtagoknak érdemes megnézni, belelátni a kőkemény valóságba...

Alden Ehrenreich
Alden Ehrenreich
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.