Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
82%

Kukoricasziget (2014)

Simindis kundzuli
Filmadatlap
 
11
Szereplők
5
Vélemények
31
Képek
1
Videók
 
Deku   2017. 10. 25.

legújabb vélemény

0

Ez is tudott nagy meglepetést okozni, csak nem jó félét. Totális csőd lett a film pedig jól indított. Eleinte nem volt vele bajom mivel a sztori egész helyes volt, de aztán hiányérzetem támadt a vége cím megjelenésénél.

 
ZeroHero   2015. 05. 13.

0

Csodalatos kepi vilaggal es ezaltal remek hangulattal rendelkezo, igazan elgondolkodtato, remek film. A tokeletesen illo zene, a foszereplo bajos es hiteles jateka mind mind igazolja a film dijait.


 
Ragemarci   2016. 02. 07.

0

A filmben szinte semmit sem beszélnek és egy kis szigeten játszódik így nagy fába vágták az alkotók, hogy ez ne fulladjon teljes unalomba és érdektelenségbe. Azt kell mondjam teljesítették a kihívást, egy olyan világot tudtak alkotni ahol a karaktere... több»

 
raczdavidzsolt   2016. 04. 22.

0

Egy öregember és az unokája egy szigeten kukoricát termeszt és próbálja magát függetleníteni a grúz-abház ellentéttől, kevés sikerrel. A Túlparton többszörösen díjazott rendezője legújabb filmjének Ragályi Elemér volt az operatőre, a szinte alig megszólaló szereplők helyett inkább az ő képei beszélnek.

 
Remes982   2016. 05. 29.

0

A kukoricasziget egy ízig-vérig művészfilm, de a lehető legjobb értelemben. Rendkívül mély mondanivalójú alkotás, készüljetek fel, nem egy pörgős film, de aki tudja értékelni az ilyesmit, annak minden perce kincs lesz.

Galéria (31)

Videók (1)

A film összbevétele 37 445 dollár volt (imdb.com).

 

A Trieszti filmfesztivál Legjobb játékfilm kategóriájának győztese.

(ZeroHero)
 
A fesztiváloknak mindig is megvoltak azok a kedvencei, amelyek kapcsán az egyszeri néző soha nem értette, hogy mit és milyen mélységeket lehet szeretni, értékelni bennük. több»
 
A Kukoricaszigetnek nem csak magyar vonatkozása okán van megérdemelt helye a honi mozikban, noha Ragályi Elemér operatőri munkája az egyik legfontosabb szegmense a Karlovy Vary-ban fődíjat nyert filmnek. CSIGER ÁDÁM KRITIKÁJA. több»
 
Egy öregember és az unokája egy szigeten kukoricát termeszt és próbálja magát függetleníteni a grúz-abház ellentéttől, kevés sikerrel. A Túlparton többszörösen díjazott rendezője legújabb filmjének Ragályi Elemér volt az operatőre, a szinte alig megszólaló szereplők helyett inkább az ő képei beszélnek. több»