52% 48 szavazat
Too Young to Die?

Too Young to Die?

Too Young to Die?
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
17
Szereplők (17)
7
Képek (7)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Amanda csonka családban nőtt fel, mostohaapja fiatalon megerőszakolja, az anyja eldobja magától. Házasságba menekül, de az is csak pár hónapig tart. Amanda találkozik a semmirekellő Billy-vel, aki sztriptíztáncra és prostitúcióra kényszeríti, rászokik a drogozásra is. Befogadja egy hivatásos katona, de vele sem marad sokáig, ezért Billy-vel bosszút forralnak. Amanda drogos állapotban gyilkosságot követ el. A kérdés: halálbüntetéssel sújtsák a még kiskorú gyilkost, vagy nem?

Forgatókönyvíró: David Hill, George Rubino
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 1990.02.26.
Juliette Lewis
Juliette Lewis
Michael Tucker
Juliette Lewis
Juliette Lewis
Brad Pitt
Michael Tucker
 
2017.07.02 kmona

legújabb vélemény

Nagyon furcsa volt Brad Pittet látni ebben a szerepben, nagyon felejthető, és nem is csodálkozom, mivel a film egyébként harmatgyenge. Elég pocsékak a felvételek.

0
 
2015.10.22 Mirci

Azt sajnálom, hogy Juliette Lewis igencsak eltűnt a későbbi években a filmszférából, pedig ebben a filmben szinte jobban alakít mint Brad Pitt. Igaz az egész film nem nagyon értékelhető.

0
 
2015.06.01 issue

A dramaturgiát el tudtam volna képzelni egy kicsit jobban is, mivel így a vágások eléggé kapkodóak lettek, itt-ott követhetetlen is a film. Ennek ellenére szerintem egész jó.

0