64% 30 szavazat
Túlélés a farkasokkal

Túlélés a farkasokkal

Survivre avec les loups
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
17
Szereplők (17)
8
Képek (8)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

1942-ben járunk. Misha, a fiatal zsidó lány orosz anyjával, Gerusával és német apjával, Reuvennel egy kis házban rejtőzik el a németek elől valahol a belga Ardennekben. Nyugalmuk nem tart sokáig: a nácik elfogják Misha szüleit, a lány pedig egy német családhoz kerül, melynek könyörtelen feje állatként kezeli őt. Később valamivel jobbra fordul a sorsa, mikor befogadja őt az öreg Ernest és annak kissé zilált felesége. A barátságos öregembertől egy iránytűt is kap, valamint azt a hírt, hogy a szülei egy munkatáborban vannak valahol keleten. Mikor az öreg párt letartóztatják Misha rejtegetése miatt, a lány az erdőbe menekül, és kelet felé veszi az irányt, hogy megtalálja családját.

Forgatókönyvíró: Véra Belmont, Gérard Mordillat
Ország: Németország, Franciaország, Belgium
Premier: 2007.11.17.
Mathilde Goffart
Mathilde Goffart
Mathilde Goffart
Mathilde Goffart
Mathilde Goffart
Mathilde Goffart
Mathilde Goffart
Mathilde Goffart
Guy Bedos
 
2016.07.05 Henk

legújabb vélemény

Érdekes film, annyi bizonyos. Szépen néz ki, remek alakítások vannak benne, de ezen felül valahogy a történet egy kissé hamiskás, nehezen tudok megérteni néhány szituációt a történetben, és nem érzem azt, hogy az én hibám lenne.

0
 
2015.08.23 SztarkTóni

Nagyon jól néz ki a film, de a mondandónak szerintem nagyobb volt a füstje, mint a lángja egyszerűen. Élveztem és máskülönben szórakoztató volt, de nem igazán tudott túllépni nálam az egyszer nézhető kategórián.

0