Érdekességek

Christy

Christy

A film 2 188 315 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 889 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

A Netflix 2021-ben készített Christy Martinról egy dokumentumfilmet az Untold című dokumentumfilmsorozaton belül. Szerző: Gábor390920

2018-ban Amy Schumer bejelentette, hogy szeretné eljátszani Martint egy tervezett életrajzi filmben, de a projekt soha nem valósult meg.Szerző: Szarka Károly

A rendező megjegyezte, hogy a filmben bizonyos szereplők meztelenül láthatók, és a történet részei a kellemetlen szexuális jelenetek (nem explicit szexjelenetek), amelyeket a visszaélés és a kizsákmányolás kontextusában kell értelmezni.Szerző: Szarka Károly

Sydney Sweeney 13-14 kilót hízott, hogy eljátszhassa Christy Martin bokszolót. Emellett körülbelül három és fél hónapig edzéseken vett részt, amelyek magukban foglalták a reggeli egyórás súlyzós edzést, a déli kétórás kickbox-edzést és az esti egyórás súlyzós edzést. A W magazinnak adott interjújában elmondta: „A testem teljesen megváltozott. Egyik ruhám sem volt jó rám. Általában 23-as méretű farmert hordok, de 27-es méretet kellett viselnem. A melleim megnőttek, és a fenekem is hatalmas lett. Őrület volt! Azt mondtam: »Istenem!« De fantasztikus volt. Erős voltam, őrülten erős.”Szerző: Szarka Károly

David Michôd, a film rendezője és társírója szerint „Christy Martin a 90-es évek közepén tette ismertté a női bokszot. Ő volt az első női bokszoló, aki a Sports Illustrated címlapján szerepelt, és Mike Tyson előmérkőzésén bokszolt. Férje egyben edzője is volt, majd sikerei után megpróbálta meggyilkolni őt. Filmünk egy inspiráló, sportvilágban játszódó underdog-történet és személyes saga vad keveréke.”Szerző: Szarka Károly