Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
60%

Villámcsapás (2012)

Struck by Lightning
Filmadatlap
 
15
Szereplők
7
Vélemények
15
Képek
1
Videók
 
Eniq   2019. 12. 08.

legújabb vélemény

0

Szerintem elrontották a filmet azzal, hogy már az elején tudtuk, hogy mi lesz a vége sokkal jobb csavar lett volna ha a végén jövünk rá, hogy meghalt a főszereplő. Amúgy egész jó lett volna film jó sok ismert arc szerepelt benne ez tetszett.

 
Bizsu82   2019. 07. 12.

0

Pozitív csalódás volt a film. Érdekes a hangulata. Ironikus, ugyanakkor megdöbbentő is. Keverednek benne a műfajok. Van fantázia a sztorijában, érdemes megnézni.


 
Curacao86   2015. 07. 06.

0

Elsőre vígjátéknak tűnik, annak is nézhető, de koránt sem az. Nem mondom, hogy egy erős jó, dráma, de több, mint egy amerikai tini vígjáték ellentéte. Talán mindenkinek egy kicsit igaza van benne - a gimi többségének, a főszereplőnek, akinél senki ne... több»

 
Adepto   2016. 01. 18.

0

Valóban nem egy teljesen új sztori, valószínű sok hasonló készült. Főleg a középiskolai hierechia, kirekesztettség és az elvárt viselkedésnormák kapcsán. Mégis a szövege (amit kifejezetten zseniálisnak tartok) és legfőképpen Chris Colfer alakítása el... több»

 
ocso   2015. 04. 29.

0

Nem tudtam hova tenni a filmet, drámának túl vidám, komédiának túl sötét. A karakterek érdekesek, a történet azonban felszínes. Igazi sztárparádé és csodálatos miliő jellemzi.

 
mimi   2015. 04. 27.

0

Nem rossz film, habár nem mindenkinek ajánlom. Sőt, inkább csak egy rétegnek. Aki bírja a művészfilmeket, annak tetszeni fog, de igazából csak a hangulata olyan.

 
Kicc   2016. 02. 25.

0

Imádom Chris Colfert, mondhatnám azt is, hogy kicsit talán elfogult is vagyok, de mindezek ellenére sajnos azt kell mondanom, hogy ez a film borzalmas volt. Se füle - se farka, Carson halála teljesen értelmetlen, és sajnos olybá tűnik nekem, hogy az élete is. Nem szerettem, és soha többé még csak hallani sem akarok róla!

Galéria (15)

Christina Hendricks
Dermot Mulroney
Rebel Wilson
Chris Colfer
Chris Colfer
Rebel Wilson
Rebel Wilson
Chris Colfer
Chris Colfer
Allison Janney
Sarah Hyland
Chris Colfer
Christina Hendricks
Matt Prokop
Chris Colfer
Rebel Wilson
Carter Jenkins
Carter Jenkins
Sarah Hyland
Allison Janney
Dermot Mulroney

Videók (1)

A film összbevétele 22 930 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet 2012 április 21-én a Tribeca Film Festival-on mutatták be. Valószínű átgondolta a film nyitányát Chris Colfer, mert a könyvben, amelyet 2012 november 20-án adtak ki, (SPOILER) csak a végén csap bele a villám Carlsonba.

(Adepto)
 

A forgatókönyvet a főszereplő Chris Colfer írta, és a film elkészítési munkálataiban is részt vett.

(Adepto)