Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
65

Villámcsapás (2012)

Struck by Lightning
Filmadatlap
 
15
Szereplők
7
Vélemények
15
Képek
1
Videók
 
lucy07   2019. 12. 08.

legújabb vélemény

Szerintem elrontották a filmet azzal, hogy már az elején tudtuk, hogy mi lesz a vége sokkal jobb csavar lett volna ha a végén jövünk rá, hogy meghalt a főszereplő. Amúgy egész jó lett volna film jó sok ismert arc szerepelt benne ez tetszett.

 
Bizsu82   2019. 07. 12.

Pozitív csalódás volt a film. Érdekes a hangulata. Ironikus, ugyanakkor megdöbbentő is. Keverednek benne a műfajok. Van fantázia a sztorijában, érdemes megnézni.


 
Curacao86   2015. 07. 06.

Elsőre vígjátéknak tűnik, annak is nézhető, de koránt sem az. Nem mondom, hogy egy erős jó, dráma, de több, mint egy amerikai tini vígjáték ellentéte. Talán mindenkinek egy kicsit igaza van benne - a gimi többségének, a főszereplőnek, akinél senki nem veszi komolyabban az életet és a hozzátartozóinak is. Nem húz le igazán, mint egy "jó dráma", de jókedvre sem derít, viszont abszolút nézhető darab!

 
Adepto   2016. 01. 18.

Valóban nem egy teljesen új sztori, valószínű sok hasonló készült. Főleg a középiskolai hierechia, kirekesztettség és az elvárt viselkedésnormák kapcsán. Mégis a szövege (amit kifejezetten zseniálisnak tartok) és legfőképpen Chris Colfer alakítása elképesztő! Igaz, hogy drámának túl vicces és fordítva, de ez engem nem zavar, sőt. Valóban sztárkavalkádot lát az ember és szerintem érdemes megnézni, mert lehet hogy más is a szívébe zárja!

 
ocso   2015. 04. 29.

Nem tudtam hova tenni a filmet, drámának túl vidám, komédiának túl sötét. A karakterek érdekesek, a történet azonban felszínes. Igazi sztárparádé és csodálatos miliő jellemzi.

 
mimi   2015. 04. 27.

Nem rossz film, habár nem mindenkinek ajánlom. Sőt, inkább csak egy rétegnek. Aki bírja a művészfilmeket, annak tetszeni fog, de igazából csak a hangulata olyan.

 
Kicc   2016. 02. 25.

Imádom Chris Colfert, mondhatnám azt is, hogy kicsit talán elfogult is vagyok, de mindezek ellenére sajnos azt kell mondanom, hogy ez a film borzalmas volt. Se füle - se farka, Carson halála teljesen értelmetlen, és sajnos olybá tűnik nekem, hogy az élete is. Nem szerettem, és soha többé még csak hallani sem akarok róla!

Christina Hendricks
Dermot Mulroney
Rebel Wilson
Chris Colfer
Chris Colfer
Rebel Wilson
Rebel Wilson
Chris Colfer
Chris Colfer
Allison Janney
Sarah Hyland
Chris Colfer
Christina Hendricks
Matt Prokop
Chris Colfer
Rebel Wilson
Carter Jenkins
Graham Rogers
Carter Jenkins
Graham Rogers
Sarah Hyland
Allison Janney
Dermot Mulroney

A film összbevétele 22 930 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet 2012 április 21-én a Tribeca Film Festival-on mutatták be. Valószínű átgondolta a film nyitányát Chris Colfer, mert a könyvben, amelyet 2012 november 20-án adtak ki, (SPOILER) csak a végén csap bele a villám Carlsonba.

(Adepto)
 

A forgatókönyvet a főszereplő Chris Colfer írta, és a film elkészítési munkálataiban is részt vett.

(Adepto)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.