Volt egyszer egy vadnyugat

C'era una volta il West

2025.02.07 Bp 1101

Itt egy véleményben negatív kritikaként olvasom, hogy hosszú és lassú. Elaludtak rajta. (?) Hmmm. Szerintem pont az az egyik erénye a filmnek, hogy nem kapkod, kivár, hagy időt átérezni a pillanatot... egy-egy arcrezdülés vagy kézmozdulat sokszor töb... Több

2015.11.02 [email protected]

Azt hiszem erre a filmre mondhatjuk, hogy időtálló klasszikus. A western filmek alapdarabja. Izgalmas cselekmény, különleges, egyedi hangulat, kiváló szereposztás.

2022.08.26 Reitman

Ez egy nagyon zseniális, klasszikus film, annak ellenére, hogy nem vagyok oda a westernekért, ezt nagyszerűnek tartom.

2022.06.28 Filmimado

Egy valódi klasszikus, amely úgy tükrözi a vadnyugatot, mintha tényleg ott forgatták volna az egészet. A színészi játék egyenesen fantasztikus, és a film főzenéjét külön ki kell emelnem: ez hozza igazán a film egyedi hangulatát. A westernfilmek műremeke, igazán tudom ajánlani akárkinek.

2015.01.28 a.edit63

Igazi klasszikus! A végig leköti az embert, jó a történet, jók a színészek!

2024.04.06 neki

Rendkívüli

Igazából nem tudok dönteni, egy művészfilmet látok zene és képi világ harmóniájával. Vagy csak egy lövöldözős, koszos, poros, néha a tisztasággal álcázott történetet.

2018.07.10 Kis Anna Kinga

Klasszikus western, amiben nincs benne Clint? Igen, de attól meg nagyon jó. Bronson parádés és minden pillanata zseni. Hosszú, lassú folyású film, ami egyik pillanatról a másikra vált, és olyan erővel szippant be, h abban a percben ahogy véget ér, már kezded is újranézni. Csodálatos zene és képi világ, ahogy megszoktuk.

2015.06.30 drsolomon

Jó kis klasszikus western. Nem tudom megunni, kalandban és humorban bővelkedik, nincsenek túlkapások, üresjáratok, sajátos stílusa egy egész más világba kalauzol.

2015.03.26 Aranyhal

Zseniális alkotás, igazi klasszikus, időtálló film.Egyedi, megfogó hangulata és zenéje van. A színészek kiválóak. Minden jelenete megfogó, érdekes és kiváncsian várja az ember a folytatást.

2015.07.14 prongs2001

Brutálisan untatott a film. Se eleje se vége nem volt. Lehet lett volna potenciál benne, de így nézve bármelyik rossz filmben lehetne potenciál. Egyszerűen élvezhetetlen volt.

2015.09.12 Meeroz21

Nagy hatást gyakorolt rám ez a film. Természetesen pozitív értelemben értem. Nagyon könnyen beleélem magam mások helyzetébe ezért is volt annyira nagyon kedvelhető ez az alkotás. Szépen megformált jelenetek és könnyed történet.

2015.12.29 sepsiklaudia

nekem tetszett, szórakoztatónak is találtam, nem volt benne unalmas rész, ajánlani tudom

2015.02.12 Bimbi

Ez egy valódi jó film, az egyik kedvencem. Már az adott jelenet hangulata is "beszél". Izgalmas, eredeti, klasszikus film, amit látni kell.

2017.08.11 penzesisti

Sergio Leone klasszikusnak számító westernjében többféle karaktert is megismerhetünk, kicsit vontatott a cselekmény ,megfelelő hangulat kell a film élvezetes megnézéséhez.