Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
7
Szereplők
4
Vélemények
2
Képek
1
Videók
 
Norbert93   2019. 05. 29.

A rengeteg folytatásra való tekintettel bizonyára sokan kedvelik ezeket a történeteket. Szeretem a minimalista történeteket, de ez sehogy sem jött át, plusz a gyurmaanimáció megfejeli az egészet. Egész egyszerűen idétlen, béna mindenestől. Ha valakit ezzel megbántottam elnézését kérem, igyekeztem röviden és finoman kifejezni magam.

 
Karolyka   2016. 07. 26.

Aranyos és kiemelkedően kiváló mese ez. Mindig szívesen nézek meg régebbi klasszikus kinézetű és stílusú rajzfilmeket, ebben az esetben gyurmamesét. Talán az egyetlen gyurmamese ez ami tetszett nekem az idő folyamán. Mindenkinek ugyan az a mondandója.


 
Peeves112   2015. 08. 07.

Csodálatos alkotás persze ez csak az én véleményem azonban én azt kaptam, amit elvártam tőle. Egy igazán összetett és rendben lévő történetet kellően fantasztikus. Egy szóval: szerettem.

 
Vaporesso Nézhetetlen  2019. 06. 27.

Ennél fertelmesebb mesét még nemigen láttam.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.