Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
36
Szereplők
7
Vélemények
7
Képek
1
Videók
 
Orosz István   2016. 05. 28.

Hát meg kell mondani nem egy mindennapi rajzfilm. Humor van benne bőven, de a történet nem egészen adja az ütős érzést, ami maradandó élményt ad az embernek. A karakteret elég jók főleg Gromit! Meglehet nézni! :)

 
Kardos   2016. 08. 07.

Aranyos történet kerekedett ki belőle végül, de nekem elég unalmas volt. Ez tipikusan gyerekeknek szól csak és a szülő halálranhatja sajnos. De a szereplők és a környezet tényleg meseszépen meg van csinálva ezzel a technikával, ezért plussz pont.


 
Bogi   2016. 04. 30.

Izgalmas belegondolni, hogy az ilyen animált gyurmafilmeket hogyan készítik, de sajnos ebben a filmben ez az egyetlen izgalmas. A karakterek nagyon aranyosak, édesek csakhogy ez nem elég, hogy lebilincselje a nézőt. Persze az egészen kicsiket persze, de hát szerintem ők azért többet akartak felmutatni. 5/10

 
macikutya   2015. 06. 29.

Az eddig látott Wallace és Gromit mesék után kétkedve ültem le megnézni a filmet, de ugy voltam vele, ha már nincs más megnézem. Hát hiba volt. Ettől rosszabb mesét még nem igen láttam. Halálra untam magam, tiszta erőltetett volt az egész, alig vártam, hogy vége legyen. Iszonyatosan rossz, senkinek nem ajánlom.

 
Bogi   2016. 02. 18.

Megmondom őszintèn, becsülöm a rendezők ès tervezők munkáját, mert óriási munka lehetett ezt megalkotni, viszont nagyon unalmas lett. Szerintem legalábbis....

 

A Rotten Tomatoes oldalán 98%-os értékelést kapott 43 kritika alapján.

(Bogi87 )
 

A Rotten Tomatoes oldalán 95%-os értékelést kapott 176 kritika alapján.

(Bogi87 )
 

A film öt éven keresztül készült.

(ps )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.