Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
81%

Boszorkányok (1990)

The Witches
Filmadatlap
 
27
Szereplők
18
Vélemények
8
Képek
1
Videók

Galéria (8)

Anjelica Huston
Jasen Fisher
Anjelica Huston

Videók (1)

 
BoBamburg   2021. 07. 31.

legújabb vélemény

0

Lehet, sokat dob a megítélésemen, hogy kiskoromban is jó párszor láttam, és kedves emlékek kötnek hozzá, de mai, felnőtt fejjel is tökre élveztem így újra elővéve. Nem úgy, mint a remake-et, amit nem meglepő módon sikerült lebutítani és elrontani.

 
Bogi87   2016. 07. 31.

2

Gyerekként láttam ezt a filmet, emlékszem, videókölcsönzőből vettük ki szüleimmel. Borzasztóan tetszett a történet, ugyanakkor annyira féltem utána, hogy gyorsan megnéztünk egy vígjátékot is. Nagyon mély nyomot hagyott bennem, mai napig emlékszem rá.

 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 22.

0

A.H. és Rowan Atkinson lenne,akinek ezt a produkciót el kellene a hátán cipelni,de sajna útközben leejtik... Üres, semmitmondó és elég gyenge színészi alakítások... koncepció nélküli film. Elment egy kis idő az életemből rá... Nem túl acélos, nem ajánlom...

 
Deku   2017. 07. 24.

0

Lehet, hogy régi de ez akkor is nagyon gyér lett. Rowan Atkinson is nagyon elnagyoltan játszott benne. Valamiért egyszerűen az én gyomrom ezt nem vette be. Kellett volna bele sokkal több izgalom és akkor talán nagyobb hatásfoka lett volna az egésznek de így egy nulla. Vacak.

 
ereln   2016. 04. 27.

2

Gyerekfilmhez képest elég félelmetes és nyomasztó hangulatú, ezért is szeretem nagyon. De most komolyan mondom ezt a filmet senki se hagyja ki, mindenki nézze végig legalább egyszer még Mr. Bean-t is belerakták.

 
Di Canio   2021. 05. 19.

0

Ez valami borzasztó film. Nem tudtam eldönteni, hogy ez most paródia, vagy komolyan gondolják. Idétlen jelmezek, idétlen történet.

 
Borga   2016. 11. 25.

0

A Boszorkányok című film kapcsán mindig elfog egy nosztalgikus érzés, ugyanis gyerekként az egyik kedvencem volt, habár az idő tájt meglehetősen ijesztőnek találtam. Remek film.

A film összbevétele 10 360 553 dollár volt (imdb.com).

 

Míg a film úgy végződik , hogy az egérből újra fiú lesz , addig a könyvben egér marad. Keserédes, hogy azzal ér véget a könyv ,hogy elmennek leszámolni a megmaradt boszorkányokkal. Így Miss Irvine (jó boszorkány) karaktere is csak a filmben van. Ugyanis túl szomorú lett volna ha egérként végzi a kis Luke és Bruno.

(Dancemyself)
 

Anjelica Hustonnak 8 órát kellett ülnie a sminkben ahhoz, hogy a Főboszorkánnyá változzon.

(rbernadett)
 

Cher szóba került arra a szerepre, amit végül Anjelica Huston kapott.

(rbernadett)
 

A legtöbb boszorkány a találkozón valójában nőnek öltözött férfi.

(rbernadett)