Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
69

Scooby Doo 2: Szörnyek póráz nélkül (2004)

Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed
Filmadatlap
 
19
Szereplők
13
Vélemények
13
Képek
1
Videók
Scooby Doo 2: Szörnyek póráz nélkül
 
Owotonor   2020. 01. 17.

legújabb vélemény

Az élő szereplő választás viszonylag jól összepasszol, de nem idézi meg azt amit a régi sorozat tud visszaadni lassúságban, kicsit gagyi hatást is keltett, akció dús, szín gazdagon látványos, és céltudatos a sztorija, csak nagy közben az össze-vissza kapkodás meg a fejetlenség, de gyerekre szabott végül is az egész dolog, úgy hogy nem szabad bántani a filmet.

 
Orosz István   2017. 07. 23.

Szerintem ez egy jól sikerül rajzfiml, jól sikerült filmes változata. Ha a Scooby-Doot mint rajzfilmet mai fejjel nem is tudnám megnézni, azért a filmes változatát igen.


 
lolita13   2016. 10. 14.

nagyon szerettem kicsiként ezt a sorozatott és filmet is nagyon szertem. Aligvártam, hogy kiderüljön ki a szörny mert mindig próbáltam kideríteni :)

 
Sabnock Sanatory   2018. 12. 16.

A gyermekemmel kellett megnézni, aki nagy Scooby fan,és meglepődve tapasztaltam, hogy tetszik, leköt, és még izgulok is rajta, sőt néha nevetek is!!! Gyermekkel kötelező. :)

 
SzFa   2017. 09. 19.

A Scooby-doo srozatot és a mesét imádom, de a film számomra gagyi lett, olyan hatása van mintha nem vették volna komolyan. Van benne néhány jó poén, de úgy érzem a Scooby-doo mesében az igazi.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.