Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
75

Scooby Doo 2: Szörnyek póráz nélkül (2004)

Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed
Filmadatlap
 
19
Szereplők
12
Vélemények
13
Képek
Videók
Scooby Doo 2: Szörnyek póráz nélkül
 
Orosz István   2017. 07. 23.

Szerintem ez egy jól sikerül rajzfiml, jól sikerült filmes változata. Ha a Scooby-Doot mint rajzfilmet mai fejjel nem is tudnám megnézni, azért a filmes változatát igen.

 
lolita13   2016. 10. 14.

nagyon szerettem kicsiként ezt a sorozatott és filmet is nagyon szertem. Aligvártam, hogy kiderüljön ki a szörny mert mindig próbáltam kideríteni :)


 
Ms. Akárki   2019. 07. 26.

Tökéletes folytatás. A szereplőgárda is tökéletes. Örülök, hogy az eredeti felállásban tértek vissza a Rejtély Rt. tagjai. Látványos, akciódús és pörgős. Sarah Michel Gellar-t ismét imádtam. Remélem lesz még ezzel a szereplőgárdával esetlen folytatás majd. Álmodozni lehet:D

 
sabnock666   2018. 12. 16.

A gyermekemmel kellett megnézni, aki nagy Scooby fan,és meglepődve tapasztaltam, hogy tetszik, leköt, és még izgulok is rajta, sőt néha nevetek is!!! Gyermekkel kötelező. :)

 
SzFa   2017. 09. 19.

A Scooby-doo srozatot és a mesét imádom, de a film számomra gagyi lett, olyan hatása van mintha nem vették volna komolyan. Van benne néhány jó poén, de úgy érzem a Scooby-doo mesében az igazi.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.