Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
69%

Scooby Doo 2: Szörnyek póráz nélkül (2004)

Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed
Filmadatlap
 
19
Szereplők
13
Vélemények
13
Képek
1
Videók

Vélemények: Scooby Doo 2: Szörnyek póráz nélkül (2004)

 
Owotonor   2020. 01. 17.

legújabb vélemény

Az élő szereplő választás viszonylag jól összepasszol, de nem idézi meg azt amit a régi sorozat tud visszaadni lassúságban, kicsit gagyi hatást is keltett, akció dús, szín gazdagon látványos, és céltudatos a sztorija, csak nagy közben az össze-vissza... több»

 
Orosz István   2017. 07. 23.

Szerintem ez egy jól sikerül rajzfiml, jól sikerült filmes változata. Ha a Scooby-Doot mint rajzfilmet mai fejjel nem is tudnám megnézni, azért a filmes változatát igen.


 
Sabnock Sanatory   2018. 12. 16.

A gyermekemmel kellett megnézni, aki nagy Scooby fan,és meglepődve tapasztaltam, hogy tetszik, leköt, és még izgulok is rajta, sőt néha nevetek is!!! Gyermekkel kötelező. :)

 
Ms. Akárki   2019. 07. 26.

Tökéletes folytatás. A szereplőgárda is tökéletes. Örülök, hogy az eredeti felállásban tértek vissza a Rejtély Rt. tagjai. Látványos, akciódús és pörgős. Sarah Michel Gellar-t ismét imádtam. Remélem lesz még ezzel a szereplőgárdával esetlen folytatás majd. Álmodozni lehet:D

 
lolita13   2016. 10. 14.

nagyon szerettem kicsiként ezt a sorozatott és filmet is nagyon szertem. Aligvártam, hogy kiderüljön ki a szörny mert mindig próbáltam kideríteni :)

 
SzFa   2017. 09. 19.

A Scooby-doo srozatot és a mesét imádom, de a film számomra gagyi lett, olyan hatása van mintha nem vették volna komolyan. Van benne néhány jó poén, de úgy érzem a Scooby-doo mesében az igazi.

 
Csillagpor   2018. 10. 14.

Főleg Sarah Michelle Gellar miatt néztem meg, de én lepődtem meg legjobban hogy milyen jól megoldották az élőszereplős változatot. Klasszikus Scoby-doo történet új köntösbe burkolva. Nagyon élveztem minden percét. Egyszer mindenképpen érdemes megnézni.

 
vivikejencikelara   2016. 10. 22.

A Scobby sorozatot sosem néztem, ez a film is igazából véletlenül tárult a szemem elé, de azt kell mondjam nem bántam meg! Vannak benne humoros olykor félelmetes helyzetek. Cukik a szörnyecskék! A csontikákon mindig sokat nevetek.Kicsiknek nagyoknak egyaránt ajánlom!

 
esfworld   2016. 01. 13.

Ritka alkalmak egyike, amikor jobban sikerül a 2. rész, mint az 1. Sokkal jobban visszaköszönnek a rajzfilmes elemek a filmben és ezért ez a rész a legjobb. Már az 1. résznél is bírtam a casting-ot, egyszerűen tökéletes lett főleg Bozont. Sajnálom, hogy nem készítették el a 3. részt.

 
postaslaszlo8   2016. 06. 23.

Nagyon szórakoztató a film bárhányszor képes vagyok megnézni, fiatal korom minden előjön, valahogy nagyon birtam és való igaz, hogy jobb lett, mint az első része.

 
K.bogi   2016. 07. 22.

Nagyon tetszett ez a film. Régen gyerekkoromban is nagy divatja volt a Scooby Doo rajzfilmeknek és éppen ezért is örültem nagyon mikor megtudtam, hogy filmesítették is. Az első rész is nagyon izgalmas volt, de a második még ezt is felülmúlta. Kár hogy nem reklámozták jobban.

 
krissz001124   2015. 01. 28.

Ezt mindig imádtam. Jó a történet. Van benne vicc. Scoobyn és Bozonton nagyon sokat lehet nevetni. Imádom!!!

 
Szöszi   2016. 09. 30.

Nagyon jó film, bár maga a sorozat az ami megfog és nem ereszt

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.