A rajongók már hosszú ideje találgatták, hogy a Scooby-Doo animációs sorozatból ismert Velma vajon csakugyan a saját neméhez vonzódik-e, erre a választ pedig nemrégiben a Csokit vagy csalunk Scooby-Doo! című animáció adta meg.

A történetben ugyanis határozottan kibontakozik, hogy a Rejtély Rt. oszlopos tagja belezúgott Coco Diablóba. Linda Cardellini korábban A nagy csapat és a Szörnyek póráz nélkül filmekben formálta meg a karaktert, illetve 2011 és 2013 között a hangját is kölcsönözte Velmának a Rejtélyek nyomában című animációs filmben. A színésznő egyébként üdvözölte a készítők döntését, hogy karakter végre “coming outolt”.

“Épp most voltam a lányommal csokit osztani, és rengeteg Velma volt kint, szóval imádom, hogy még mindig megvan ez a helye a kultúrában, ami úgymond mindig aktív évtizedek óta. Szerintem arra, hogy leszbikus, már olyan sokszor utaltak, és szerintem nagyszerű, hogy végre kiderült” - nyilatkozta Cardellini az Entertainment Weekly magazinnak.

A színésznő azt is hozzátette, hogy nagyon szívesen újra elvállalná a szerepet, de egyszerűen már túl öregnek érzi magát hozzá. Velma szexuális orientációját egyébként maga James Gunn is megerősítette, aki a fentebb említett élőszereplős produkciók forgatókönyvét írta.

“2001-ben az eredeti forgatókönyvemben Velma határozottan meleg volt. A stúdió viszont egyre csak hígította és hígította, így kétértelmű lett a leforgatott változat, aztán semmi, végül pedig barátja lett a folytatásban” - írta Gunn a Twitteren.

Cardellini legközelebb a Netflixen megjelenő Halott vagy utolsó évadában lesz látható, amely november 17-én debütál a platformon.

dráma | krimi | vígjáték

Az utolsó évadban a tét egyre magasabb és a titkokat egyre nehezebb megtartani. több»