Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
5
Vélemények
19
Képek
4
Videók
 
Spidey   2020. 02. 21.

legújabb vélemény

Nagyon érdekes volt vissza pillantani a 90-es évek történéseibe, hogy hogyan zajlott ez Kuba és Amerika között Penelope Cruz Isteni döntés volt nagyon jól játsza az aggódó anya és feleség szerepét. Nehezen tudtam megérteni a férjét hogy hogy hagyhatta ott az egész családját egyik pillanatról a másikra hogy a felkelést támogassa és még a börtönnél sem kötött vádalkut... A női karakter ez miatt szimpatikusabb volt számomra.

 
duhaj   2020. 02. 16.

Tény, hogy ennek a filmnek irtó jó alaphangulata van, de a sztori annyira lassan folyik, hogy kellett hozzá némi türelem. Nem egy maradandó élmény, de egyszer mindenképp érdemes beülni rá, ha másért nem is, a jól sikerült színészi teljesítmények miatt mindenképp.


 
cody0507   2020. 02. 14.

Őszintén szólva egy ilyen parádés szereposztás után én sokkal "ütősebb" filmre számítottam volna. Cruz valóban hozza a tőle elvárható alakítást, de a sztori nekem alapból igencsak hatásvadásznak bizonyult. Nem mondom, hogy ez volt életem legrosszabb moziélménye, természetesen nem is szeretném a saját ízlésem miatt lepontozni, de meggyőződésem, hogy a középszerűséget nem lépi át.

 
spikeZ   2019. 11. 29.

A politikai filmek közül kiemelkedik, köszönhetően a nagyszerű forgatókönyvnek, amit tényszerű események inspiráltak. Reális képet fest a kilencvenes évek világáról, teljesen összhangban van a történelemmel. Plusz pont jár az elejétől a végéig megőrzött ritmikusságért is, aminek köszönhetően végig izgalmas maradt a történet.

 
SztarkTóni   2019. 11. 21.

Néha nem tudtam eldönteni, hogy egy családi krónika akar-e lenni, vagy végre kikerekedik belőle egy valamire való thriller, szerencsére utólag visszagondolva az utóbbi igazolódott be. Nehéz megérteni a filmben bemutatott világot, én teljesen távolinak éreztem a témát, bár alapismereteim azért vannak Kubával kapcsolatban. Mégis úgy gondolom, túlzásba esik a film az igazság sulykolásával, egy idő után a néző könnyen elveszítheti a fonalat, hogy ki kicsoda, mi hogyan történt. De talán épp emiatt érdemes többször is megnézni, persze kizárólag jól odafigyelve. Adok magamnak egy kis időt, de a közeljövőben biztosan megnézem még legalább egyszer, mert rengeteg miértemre nem kaptam választ.

Édgar Ramírez
Penélope Cruz
Wagner Moura
Penélope Cruz
Édgar Ramírez
Édgar Ramírez
Édgar Ramírez
 
Egyedül Wagner Moura (van, aki mindig zseniális) és Ana de Armas között működik a kémia, igaz, a kettejük története kifejezetten szórakoztató, még nagybetűs szappanoperai keretek között is. Szóval legalább egy kisfilmnyi erő van a Wasp Networkben. több»
 
A Wasp Network több szeretett volna lenni az átlagosnál, azonban a szükséges kellékek hiánya miatt csupán a “szürkeség” jellemzőjével ellátott filmek táborát duzzasztja. több»

A film összbevétele 1 421 804 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 5 851 090 forintot termelt. A hazai mozik összesen 3 473 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A film egyik főszerepét eredetileg Pedro Pascal alakította volna, azonban végül nem tudta vállalni a forgatást. Ekkor szerződtették a helyére Leonardo Sbaragliat.

(hp)
 

A film cselekménye Fernando Morais 'A hidegháború utolsó katonái' (The Last Soldiers on the Cold War) című regényén alapszik.

(hp)
 

A film forgatása 2019. február 18. és május 4. között zajlott Kubában.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.