Két, az amerikai társadalom peremén élő bevándorló útra kel, hogy felkutassa az igazságot egy emberrablással kapcsolatban, amit földönkívüliek követtek el.

A Mi is élünk (2020) földönkívüli emberrablásra épülő története a MAFAB nézői visszajelzései szerint inkább allegorikus, mint hagyományos ufótörténet. Antonio Tibaldi filmje dráma, amely az összeesküvés-thriller, a rendőrdráma, a politikai dráma és a pszichológiai dráma elemeit ötvözi. A film tetszésindexe a MAFAB.hu-n 6 értékelés alapján 40%, ami megosztó nézői fogadtatásról árulkodik. A főbb szerepekben Jorge Antonio Guerrero és Xiren Wang látható; a történet két, az amerikai társadalom peremén élő bevándorlót követ, akik egy földönkívüliek által elkövetett emberrablás igazságát kutatják. A nézői vélemények alapján a mély dráma, az erős színészi játék, a rendezés és az operatőri munka a film legnagyobb erősségei, miközben az eredeti ötlet és a megosztó cselekmény is visszatérő benyomás.
Hirdetés
IMDB értékelés:
5.2/10
Rendező: Antonio Tibaldi
Író: Àlex Lora, Antonio Tibaldi
Író: Àlex Lora, Antonio Tibaldi
Szereplők: Jorge Antonio Guerrero, O-Lan Jones, Xiren Wang, Christopher Kien Dao, Cherry Fu, Lawrence Ballard, Isaac J. Conner
Premier: 2020.12.01.
Ne tévesszen meg senkit az ufó téma, ami inkább allegorikus ebben a filmben. Kiváló színészi alakításokkal készített mély dráma, remek rendezéssel, operatőri munkával.
Nagyon rossz
Hát, ez a film egy nagy dupla nulla. Szinte folyamatosan spanyolul meg kínaiul vartyognak benne, a cselekmény meg nagy semmi.