Nagyon tetszett. Pörgős sorozat. A vége lehetett volna jobb, de lehet, hogy lesz egyszer folytatása.
A széria nem csak, hogy két idősíkon játszódik, de írója előszeretettel játszik az idővel idősíkokon belül is. A jeleneteket nem lineárisan szórja a nézőre, de ez egyáltalán nem zavaró, sőt kifejezetten hozzáad a sorozathoz. Adott egy nem feltétlenül érdekes történet, azonban a tálalás és az ötletek, a helyszínek és a karakterek kifejezetten feldobják. Szépen fényképezték, és látványos helyeken vették fel, a felszín alatt azonban nem volt túl sok izgalom. A hangulat amolyan spanyol-angol hibrid, mintha az angol (fekete)humort oltották volna bele a latin krimik hangulatába, miközben a háttérben dübörög a techno vagy épp a rave. Így első nekifutásra jónak mondanám, bár ha jobban belegondolok, talán nem véletlenül nem kért a folytatásból a megrendelő.
Álex Pina írta a forgatókönyvet, ami egyfajta garanciát jelent a remek sorozatra. Amit eddig láttam belőle, engem meggyőzött, beteg és feszült sorozat, szinte nézeti magát.
A legnagyobb gondom talán az, hogy egész biztosan nem fogom újranézni ezt. Mivel nincs túl sok rétege, a történet kiváló, de nem érzem azt, hogy további részletekre lehetne majd bukkanni egy esetleges újranéznésnél, amit nagyon sajnálok.
Hát, na, aki szerintem látott már krimit valaha életében, annak nagyon kiszámítható lesz ez a fajta történetvezetés, bár mindenképp ki kell emelni, hogy a White Lines nagyon ütős hangulattal operál, amit viszont kevés sorozatról mondható el. A szériá... Több
Hasonló sorozatok
Miután 3 részt végigszenvedtem a filmből, amiben nem csupán a szereplők motivációi értelmetlenek, de rosszul is játszanak, kasza. Az hogy a történetnek ilyen formában nincs értelme, még elmenne, ha lenne cselekmény, de nincs. Nem tudtam eldönteni, hogy vígjátékot, szatírát, vagy mit látok, mert sorozatként nézhetetlenül unalmas.