Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
75%
Filmadatlap
 
40
Szereplők
5
Vélemények
17
Képek
3
Videók
 
Berci   2020. 05. 30.

legújabb vélemény

Hát, na, aki szerintem látott már krimit valaha életében, annak nagyon kiszámítható lesz ez a fajta történetvezetés, bár mindenképp ki kell emelni, hogy a White Lines nagyon ütős hangulattal operál, amit viszont kevés sorozatról mondható el. A szériá... több»

 
Zsolt377680   2020. 05. 27.

A kérdés: miért?

Miután 3 részt végigszenvedtem a filmből, amiben nem csupán a szereplők motivációi értelmetlenek, de rosszul is játszanak, kasza. Az hogy a történetnek ilyen formában nincs értelme, még elmenne, ha lenne cselekmény, de nincs. Nem tudtam eldönteni, hogy vígjátékot, szatírát, vagy mit látok, mert sorozatként nézhetetlenül unalmas.


 
zeus1000   2020. 05. 29.

A legnagyobb gondom talán az, hogy egész biztosan nem fogom újranézni ezt. Mivel nincs túl sok rétege, a történet kiváló, de nem érzem azt, hogy további részletekre lehetne majd bukkanni egy esetleges újranéznésnél, amit nagyon sajnálok.

 
Goszi   2020. 05. 11.

Álex Pina írta a forgatókönyvet, ami egyfajta garanciát jelent a remek sorozatra. Amit eddig láttam belőle, engem meggyőzött, beteg és feszült sorozat, szinte nézeti magát.

 
Tamás   2020. 05. 08.

A Netflix igazán felkészült a világjárványra, kíváncsi vagyok, mi van még a tarsolyukban. A White Lines-nak helye van a remek sorozataik listáján, izgalmas és pörgős epizódok követik egymást.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.