Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
72%

White Lines (2020)

White Lines
Filmadatlap
 
40
Szereplők
7
Vélemények
17
Képek
2
Videók

Galéria (17)

Videók (2)

 
Armina Steiner   2021. 02. 21.

legújabb vélemény

0

Nagyon jooo. Végre egy sorozat, ahol nem kell 3-4 részt végigszenvedni, mire beindul valami.

 
Robinson76   2020. 12. 17.

0
Egy hangulatos kaland Ibizán

A széria nem csak, hogy két idősíkon játszódik, de írója előszeretettel játszik az idővel idősíkokon belül is. A jeleneteket nem lineárisan szórja a nézőre, de ez egyáltalán nem zavaró, sőt kifejezetten hozzáad a sorozathoz. Adott egy nem feltétlenül érdekes történet, azonban a tálalás és az ötletek, a helyszínek és a karakterek kifejezetten feldobják. Szépen fényképezték, és látványos helyeken vették fel, a felszín alatt azonban nem volt túl sok izgalom. A hangulat amolyan spanyol-angol hibrid, mintha az angol (fekete)humort oltották volna bele a latin krimik hangulatába, miközben a háttérben dübörög a techno vagy épp a rave. Így első nekifutásra jónak mondanám, bár ha jobban belegondolok, talán nem véletlenül nem kért a folytatásból a megrendelő.

 
zeus1000   2020. 05. 29.

0

A legnagyobb gondom talán az, hogy egész biztosan nem fogom újranézni ezt. Mivel nincs túl sok rétege, a történet kiváló, de nem érzem azt, hogy további részletekre lehetne majd bukkanni egy esetleges újranéznésnél, amit nagyon sajnálok.

 
Goszi   2020. 05. 11.

0

Álex Pina írta a forgatókönyvet, ami egyfajta garanciát jelent a remek sorozatra. Amit eddig láttam belőle, engem meggyőzött, beteg és feszült sorozat, szinte nézeti magát.

 
Tamás   2020. 05. 08.

0

A Netflix igazán felkészült a világjárványra, kíváncsi vagyok, mi van még a tarsolyukban. A White Lines-nak helye van a remek sorozataik listáján, izgalmas és pörgős epizódok követik egymást.

 
Zsolt377680   2020. 05. 27.

0
A kérdés: miért?

Miután 3 részt végigszenvedtem a filmből, amiben nem csupán a szereplők motivációi értelmetlenek, de rosszul is játszanak, kasza. Az hogy a történetnek ilyen formában nincs értelme, még elmenne, ha lenne cselekmény, de nincs. Nem tudtam eldönteni, hogy vígjátékot, szatírát, vagy mit látok, mert sorozatként nézhetetlenül unalmas.

 
Berci   2020. 05. 30.

0

Hát, na, aki szerintem látott már krimit valaha életében, annak nagyon kiszámítható lesz ez a fajta történetvezetés, bár mindenképp ki kell emelni, hogy a White Lines nagyon ütős hangulattal operál, amit viszont kevés sorozatról mondható el. A szériá... több»

 

A sivatagos jeleneteket ugyanott vették fel, ahol annak idején az ikonikus olasz rendező, Sergio Leone is forgatta a spagetti westernjeit.

(hp)
 

A sorozat alkotói ugyanazok, akik egyebek mellett a A korona-t és A nagy pénzrablás is készítették.

(hp)