69% 27 szavazat
Who Dares Wins

Who Dares Wins

Who Dares Wins
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
17
Szereplők (17)
4
Képek (4)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ


Rendező: Ian Sharp
Zene: Roy Budd
Ország: Egyesült Királyság, Svájc
Premier: 1982.08.26.
Lewis Collins
 
2020.03.21 Yosihiro

legújabb vélemény

Aki mer az nyer !

Háát ez a film nem nyert :) Vehetném humorosra de inkább csak őszintén szólva gyenge film lett. A történet talán még tartogatott volna meglepetéseket, de a forgatókönyv nagyon gyenge lett. Igazából én narrátoros verziót láttam és ez némi lehúzó erő volt. A szereplők igazából semmi extrát nem adtak a filmnek és az akció jelenetek is felejthetőek. Ez nem egy akció film ez egy sablonos film amit vagy csak a pénz költésére használtak fel vagy valami nagyot akartak alakítani de puff nem sikerült. Talán a film mondanivalója lehet számottevő de még ez sem releváns. Igazi érzelmi megnyilvánulások nincsenek a filmben. Összességében a film tartalma gyenge a vágás és operatőri munka az ami eléri a közepes szintet. A hang és effektek sem lépik túl a gyenge színvonalat. A színészek gyenge alakítása betudható a pocsék forgatókönyvnek. Így ez az alkotás kettő csillagnál többet nem érdemel. Nem tudom ajánlani jó szívvel de egy megtekintés erejéig ki lehet bírni. Igazából nem szórakoztató nincs látvány és semmi ami megragadná az embert... Üdv Yosi

0
 
2017.11.09 RókaÚr

Hát fura ez a film, mintha az amcsi agyatlan akciófilmeket próbálták volna meg koppintani, de szerintem ennek a filmnek nem igazán állt jól ez a fajta egysíkúság, hiszen sem látványban, sem pedig akcióban nem hozta azt, amit elvártam volna ettől a műfajtól.

0
 
2019.10.01 bob.007

Nekem talán egy kissé túlságosan is nyomasztóra sikeredett a hangulata, nem annyira kikapcsolódáshoz ideális film, igaz, hogy a tartalmi mélysége sincs meg hozzá. Ez van, nagyon felejthető.

0

A film összbevétele 2 666 873 dollár volt (imdb.com).

#1