70% 42 szavazat
Ki elől menekültünk?

Ki elől menekültünk?

Who Were We Running From?
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
13
Szereplők (13)
4
Képek (4)
2
Videók (2)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
3
Cikkek (3)
Fórum

Sorozat áttekintés

Hol nézheted

FILMINFÓ

Egy rejtélyes múltat rejtegető anya névtelen szökevényként él a lányával, miközben szállodáról szállodára járnak, és mindenki mást fenyegetésnek tekintenek.

(Hupka Adrián)

Ország: Törökország
Premier: 2023.02.24. | Netflix (2023.03.25.)
 
2023.12.03 SzimikeésBéci

legújabb vélemény

Az eleje elég vontatottan kezdődött, de ahogy haladtunk a történettel, egyre érdekesebbé vált számunkra az egész történet. Igazság szerint többet kaptunk a sorozattól, mint amennyit vártunk tőle.

0
 
2023.05.27 Klauka89

Fuss, Bambim!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nekem ez a sorozat nem adott semmit, de azért végignéztem. Nem szenvedősen, hanem normálisan, pedig nem volt pörgős, mégis mindig továbbvitte valami. Az anya egyre nagyobb bajba sodorja a lányát, megtanítja túlélni, lopni, hazudni. A Bambi történet az imakönyvük. A nő fatális dolgokat követ el, szinte ész nélkül. Mindent feltesz egy lapra, életében egy napot nem dolgozott. Szép kilátások. Bánom, hogy megnéztem.

1
 
2023.03.27 szemtelen

Mekkora az emberi kegyetlenség hatótávolsága?

A Netflix egyik nagy előnye, hogy rengeteg olyan filmet és tévéműsort képes terjeszteni világszerte, amelyek egyébként csak egy adott területen élőknek lenne elérhető, vagyis a helyiek számára lenne ismert. A streaming rendszernek köszönhetően mi is széles skálán juthatunk a világ filmterméséhez, és erre kiváló példa a Ki elől menekültünk? című török sorozat. Ez egy folyamatosan mozgásban lévő anya és lánya történet, aminek hátterében egy sötét titok rejlik: egy traumákkal teli gyermekkor. Bambi és anyja keresi az utat a világban, menekülnek a sorsuk elől. Néhány epizódtól eltekintve nem különösebben izgalmas, de érdekfeszítő és titokzatos. A körbefutó, macska-egér üldözésnek tűnő epizódokon keresztül kapunk olykor múltbéli információkat a háttérről. A sorozatos és olykor durva gyilkosságok ellenére azt veszed észre, hogy hogy szurkolsz az anya-lánya párosnak. És akkor jön a vég, ami a reméltnél sokkal kevésbé tűnik értelmesnek, de szerencsére van rajta egy vonóhorog, ami könnyen behúzhatja a következő évadot is. A történet sokkal jobb és erőteljesebb lehetett volna, ha egyenesen a lényegre tér, és jobban feltárja a szereplők traumáit és életét. A sorozat ajánlásra méltó, egy jó tempójú krimi, semmiképp nem időpocsékolás.

0
 
2023.02.18 András

A karakterek nagyon jól meg vannak írva, ez tény...de nekem a cselekmény valahogy kiszámítható volt egyszerűen.

0
 
2023.02.24 Vuk

Szerintem kicsit sablonos történet, de ettől még nagyon is élvezhető is izgalmas. Csakis ajánlani tudom.

0