Az igazi csoda

Wonder

2018.07.23 Kis Anna Kinga

Remekül megírt szép történet, minden perce arany. Gyerekeknek kötelező "olvasmány" kellene, hogy legyen, annyira megindító és elgondolkodtató, hogy más szemszögből, hogy történnek a dolgok. Julia Roberts sajnos ebben a filmben sem több mint Julia Roberts, de a mozinézőnek ez kell...

2017.12.18 schvarz

Érzelmileg megfogó, reális problémákat felvető, életszerű film. Van mondanivalója és elgondolkoztató. Igazi dráma. Kategória kedvelőinek jó választás!!

2019.06.18 Zsolti01

Nekem nagyon bejött, jól mutatja be, hogy milyen, ha valakit kiközösítenek. Mindenkinek látnia kéne ezt a filmet egyszer. Nekem az egyik kedvencem lett.

2018.11.05 urbanistaa

Megható dráma, megindítja az néző érzéseit. rávilágít a film az igazán fontos dolgokra az életben. Jól összerakott, kedves film, nagyszerű színészi válogatás.

2019.04.09 Tyoci

Imádom a karaktereket és a sztorit is. Kedves, jóra tanít. Nem mindig tudjuk, hogyan kell bánnunk valakivel, aki más. Még, ha jót akarunk is. Végülis örülök, hogy végre a háttérbeszoruló tipikus alak is elnyeri a méltó és boldog befejezést.

2018.12.20 Mia1982

Tanulságos történet

Csodálatos film! Minden iskolában kötelezővé tenném, hogy megnézessék a kölykökkel. Tanulságos, elgondolkodtató, gombóc lesz a torkodban már a felénél és ez kitart a végéig, hacsak nem tör ki belőled időközben a sírás.

2018.03.21 Csicsi88

Nagyon tetszett a film, a legjobban az tetszett, hogy több mellékszereplő szemszögéből látjuk az adott történetet. Hogy mennyire képesek az emberek kiközösíteni azt aki más.

2017.05.26 stif

Julia Robertsről szerintem egyszerűen lepergett ez az anyaszerep, ahogy Owen Wilsonról is. Ugyanakkor a film mondandója nagyon bejött, hihetetlenül átütő és kemény, még ha kissé kedélyeskedő is.

2026.01.08 István Johnson

Egy igazán jó filmről van szó. Nehéz eldönteni, hogy könyvben vagy a filmben jobb. De az a legjobb, ha először is elolvassuk a könyvet ,és utána pedig megnézzük a filmet. A filmben több dolog is máshogyan van, mint a könyvben. Vannak részek, amik kimaradnak, és vannak olyanok is, amik a könyvben nincsenek, de a filmben igen.

2018.12.15 Dan

Gyönyörű üzenete van a filmnek, a történet nagyon megható, de egyáltalán nem valami vérkemény drámát képzeljetek. Nagyon kellemes élmény volt, nagyon erős négyes a részemről.

2018.10.21 Amanda

Nagyon szép film. Érdemes megnézni

2019.08.24 gerda

Szerintem az utóbbi idők egyik legütősebb filmje, egy olyan csavar van benne, nem a történetben, hanem a koncepcióban, hogy szerintem mindannyian el tudunk rajta jócskán gondolkodni. Ez a film igazi tétje.

2018.04.14 Szandi

Nagyon tetszett a film. A szereplők is jól alakítottak. Néhány részénél könnybe lábadt a szemem.

2017.12.14 klip

Nálam egyértelműen az év egyik legjobbja. Számítottam rá, hogy jóféle film lesz, de még jobbat kaptam. Kiváló alakítások, remek atmoszféra és egy szívhez szóló történet. Feltétlenül tudom ajánlani.